Към днешна дата, мъжките тениски с яка са изключително красиви и стилни, така че не е необходимо да проявявате някаква особена креативност за да изглеждате добре, а е нужно просто да се доверите на доказалите се във времето комбинации, за да е зашеметяващ крайният резултат. Нека ги разгледаме накратко и да видим как да разпознаваме качествените продукти.
 

Можем ли да ги носим със сако

В наши дни сакото – изобщо не е задължителен елемент само на бизнес-имиджа, така че то е позволено да се комбинира и с ежедневните дрехи, включително и тениските с яка. Но все пак има някои правила за успешни комбинации, позволяващи във всички случаи да изглеждате стилно, а когато е необходимо – и строго.
 
  • За да е добър ефекта, единственото изискване е за съответствие в цветовата гама;
  • Най-често срещаните и леки нюанси са: черното, бялото, тъмно-синьото, сивото и бежовото. Към тях спокойно прибягвайте при делови и неформални срещи;
  • Най-печеливши цветови варианти за тениските: бяло, черно, сиво, тъмно-зелено и синьо. Въпреки, че днес се приветстват и смелите експерименти;
  • Следва още да обърнете внимание на вталените спортно-елегантни сака, които са изработени от лека материя. Например от лен;
  • Невероятно стилно днес изглеждат карираните блейзъри, но необходимо условие е да са малко по-ярки.
 

Качество, материи и цветове

За да ни служи дълго време новата покупка и да запази първоначалния си добър външен вид, тя трябва да е изработена от качествени материали. За да се научим да ги разграничаваме от некачествените продукти, ще дадем някои прости, но ефективни насоки за целта. 
 
На първо място, внимателно прегледайте шевовете, като по тях не бива да има пропуски и стърчащи нишки. Внимателно подходете към избора на материя - твърде тънкия плат бързо се износва, но памучният вариант ще Ви служи дълго време, без да се деформира.
 
Опипайте добре дрехата - тя трябва да е нежна на допир, без да дразни кожата, което ще Ви спести по-нататъшни проблеми при носенето. Разтегнете съвсем леко плата и погледнете светлината през него. Тя да преминава равномерно през тъканта, без да има променливи тъмни и светли области.
 
Сгънете продукта на половина по дължина и доближете ръкавите един към друг. В този вид, двете половини е нужно да са напълно симетрични, без никакви отклонения. В случай обаче, че се наблюдават такива, след няколко изпирания, подобна разлика ще стане твърде видима. 
 
Цветовете са изключително разнообразни и ефектни, подходящи за комбинация с всякакви допълнителни ежедневни или спортни облекла.
 

Защо да ги изберем от TEODOR

Защото изключително много залагаме на качеството на предлаганите дрехи и на конкурентните цени. Предоставяме прозрачни и ясни търговски условия, образовани в сферата онлайн-консултанти за безплатни съвети и въпроси, пробен период, през който да тествате покупката си и при нужда да я върнете или подмените, срещу възстановяване на платената сума. 
Избирайки нас, получавате в допълнение и БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА за цялата страна при поръчки на стойност над 99,99 лв. Побързайте, очакваме Ви!