5 идеи за визия с мъжка тениска спрямо модните тенденции

Бяла тениска с акцент на яката и ръкавите

Бялото е сред класическите цветове и то се комбинира с всички останали нюанси. Това може да се превърне в основа за създаване на спортно-елегантна или ежедневна визия за мъже. Например комбинацията на мъжки дънки с ежедневни обувки ще направи образа подходящ за разходки и неофициални срещи. От друга страна, черните акценти върху яката и ръкавите идеално ще се допълнят с обувките и часовника.


Жълт Оксфорд с плетена яка

Ярко жълтият цвят е предпоставка долнището да е тъмно, така че акцентът в образа да падне върху мъжката тениска. Подобна фланелка с якичка от друга страна ще внесе нотка елегантност в аутфита, което ще подобри възможностите за комбинация със сако или пролетно яке. Отлично допълнение би било наличието на аксесоари и обувки със същите зеленикави мотиви, благодарение на което още по-добре ще се впишат в цялостния образ.

 

Тъмносиня фланелка с флорални мотиви и надпис

Модерните спортни фланелки с къс ръкав и с надпис винаги са предпочитани сред младежите и тийнейджърите. Те обичат да ги носят с разкопчано яке или без връхна дреха, така че посланието на мъжката тениска ясно да се вижда. Подобни блузки отлично се комбинират със спортно долнище при ежедневно ползване или с дънки при пътувания до далечни от дома места. Ако държите на акцентиращи цветове, то можете да заложите и на тъмночервени джинси или пък маратонки.


Тениска с деколте с флорален принт в цвят корал

При тъмен принт по яката и ръкавите, тази мъжка тениска е много подходяща да се съчетае с тъмно долнище като панталон или дънки и при нужда със същия коралов цвят или подобен на него акцент на обувките. Това ще направи възможно обличането на тъмно кожено яке или просто елек, добре допълващ общия цветови микс.


Черна фланелка с обло деколте и бродерия

  • Добре се съчетава както с къси гащи тип бермуди, така и с дънки или спортно долнище;
  • Тъмният цвят на тази блуза с къс ръкав и с надпис дава хоризонт за по-ярко долнище;
  • Може да се използва и просто малко по-светъл цвят от черното, който например да съвпада нюансите на картинката върху фланелката.

 

За допълнителни съвети и професионално мнение, непременно се свържете с нашите специалисти от ТЕОДОР и те ще Ви помогнат за правилната комбинация от мъжки дрехи, за да направите истинско впечатление. Очакваме Ви!

Назад към всички новини