Днес мъжките аксесоари са се превърнали в задължителен елемент към цялостния стайлинг и се използват, особено на официални бизнес или други мероприятия. Неправилният им подбор и съчетание с облеклото обаче може да създаде усещането в околните за липса на вкус. Друг важен елемент, в тази посока е да следим съвременните трендове. В по-долните редове ще се спрем именно на тези два аспекта и ще ги разгледаме накратко.
 

Какви мъжки аксесоари се предлагат в TEODOR

Като водещ бранд в областта, мисията ни е да следваме трендовете и да предлагаме луксозни аксесоари и облекла за съвременния мъж, изработени от качествени материали и платове. В съответната категория ще откриете разнообразие от:
  • кърпички;
  • чорапи;
  • копчета за ръкавели;
  • папионки;
  • вратовръзки;
  • гривни;
  • колани;
  • чанти и портфейли;
  • визитници за мъже;
  • игли за вратовръзки и др.
 
Водени от идеята да сме на гребена на модната вълна, постоянно следим промените в областта и обновяваме продуктовата си гама в онлайн магазина, за да можем по всяко време да предложим изключителни и индивидуални решения до най-малкия детайл и то на най-атрактивните цени, така че потърсете ни при нужда от помощ в избор на подарък или нов аксесоар за Вас.
 

Качество

Качеството на изработката и използваните материали винаги са били от първостепенно значение за нас и отделяме голямо внимание при подбора им. Като утвърден бранд, благодарение на дългогодишното ни присъствие на пазара, вече сме доказали, че умеем да спазваме това условие и да подбираме наистина нужното качество за производството на продуктите ни.
 
Друго поредно доказателство за казаното по-горе са и многобройните потребителски отзиви за нас, а както знаете това са наши клиенти, които вече са пазарували от онлайн магазина ни, така че не се колебайте.
 

Как да ги изберете

Правилният подбор е изключително важен, защото съгласете се, че просто поставени безразборно, тези допълнителни елементи, макар и скъпи, се превръщат в едни дрънкулки, правещи лошо впечатление. На първо място те трябва да са подходящо подбрани, на база облеклото. Затова трябва да сте внимателни, особено ако смятате да направите подарък на Ваш близък. Неразделна част от имиджа на бизнесмена и успелия човек с костюм е вратовръзката. Тя трябва да има тъмни цветове, присъщи за сериозния и елегантен мъж.
 
Няма как обаче да минете и без копчетата за ръкавели - те вече са задължителни при носенето на костюм. Още повече, че присъствието им ще повиши статуса Ви! Особеното тук е, че за носенето им е нужна риза с маншети и копчета.
 
При избора на останалите допълнения се старайте цветовете им да не се отличават рязко от цвета на дрехите Ви. Леко по светлите или по-тъмни нюанси са подходящи за добрата цялостна визия.
 

Тенденции

Смелостта и мъжествеността са трендовете за годината, а малките модни допълнения към визията трябва да ги подчертават и акцентират върху тях. Гривните например биха стояли с пълна сила толкова естествено върху мъжката ръка, както красивия маникюр на жената. А в днешно време има огромен избор на варианти и винаги можете да ги проверите при нас и да изберете най-подходящия.
 
Стилистите препоръчват още избора на красив кожен колан с нестандартни катарами, правещи наистина добро впечатление и всичко да е в контраст с общата визия. Чантата за документи и принадлежности, пръстенът, кърпичката също са част от съвременните тенденции. Възползвайте се!
 
Модата се променя толкова бързо, че не винаги всеки успява да следи всички новости, посочени от дизайнерите. Колекциите за 2017-2018 година обаче са с изключително разнообразни нюанси, фасони, силуети и свръх-оригинални принтове. Ако изпитвате затруднения при правилната селекция, не се колебайте да ни потърсите дори още сега! Очакваме Ви!