Дънките са неразделна част от мъжкия гардероб, тъй като те покриват голям спектър от случаи, при които са подходящи за носене. Принадлежащи към спортно-елегантния стил, те Ви правят красиви, модерни и стройни. Нека все пак видим какво е модерно да се носи през настоящия сезон, нашите предложения за вас и съществуващите видове към момента.
 

Какви дънки са модерни този сезон

Както през изминалите няколко години, класическият вариант си остава актуален тренд и за момента, запазвайки силуета строен и издължен, поради вталения си дизайн. Много от моделите са подходящи за смарт-кежуал стила, добавяйки спортен акцент върху елегантната външност.
 
Много актуални са светлите отенъци, имитиращи избеляла материя, внасяйки допълнителни модни елементи, открояващи човека и привличащи вниманието с оригиналните си форми и дизайни. Те са изключително ефектни при по-тъмните нюанси, тъй като добре се отличават от общия фон.
 
Накъсаните варианти също са актуално решение за сезона, отличаващи се с различните форми и местоположение на ефекта, разчупвайки стандартните модни разбирания на мъжете. Макар и “скъсани”, те са страхотно допълнение към елегантния външен вид на мъжа, правейки го забележим и стилен за околните.
 

Какви модели и цветове можете да откриете в TEODOR

Освен с изчистена външност, при нас в онлайн магазина ще откриете и разнообразие от различни мъжки дънки с изсветлени елементи, накъсан винтидж ефект или имитация на намачкана материя за по-оригинална визия. 
 
В същото време на разположение са както вталени екстра-слим варианти, за подчертаване на прекрасните физически черти на краката, така и по-широки за прикриване на дефектите. От друга страна, имаме и удължени модели за оформяне на маншети над обувките и такива с по 5 джоба и ефектни шевове за безупречна външност.
 
Сред разнообразието от размери, достъпни са и цветови решения, отличаващи се с отделните нюанси на синьото, сивото, бялото и класическото черно. Всичко в гамата се предлага на топ-цени, с професионално обслужване и възможност за връщане на покупката, срещу възстановяване на платената сума. Заповядайте!
 

Видове

Към момента те са изключително много и по-долу ще изброим само най-основните и разпространени на пазара:
  • класически;
  • със занижена талия;
  • свободна кройка;
  • с принтове;
  • с декори.
 

Материи

Съществуват множество материали за изработката на подобен тип мъжки панталони, но най-разпространени са ликра, деним, екрю, шамбре и др. Те са се доказали във времето, като изключително издръжливи на различните околни въздействия материали, плътни са и дълготрайни. За това са и толкова предпочитани за производството на подобни облекла.