Официалните обувки са задължителни в гардероба на съвременния мъж, защото на всеки от нас поне веднъж в живота му се е налагало да посети подобни мероприятия. Освен външността обаче е важно и качеството, за това по-долу ще видим на какво да обърнем внимание при избора.
 

Кои са признаците за качество

Съвременните модели трябва да отговарят на сложни изисквания, основните от които са естетичност и функционалност. В първия случай е нужно, обувките да отговарят на съвременните модни тенденции, да са стилни и елегантни. Задължително да са заострени в предния си край, а подметката да е с малък по височина ток.
 
Функционалността се изразява в това, продуктът да е удобен за носене и да защитава крака, чрез използване на качествени материали за изработка - дебела кожа или велур и издръжлив на огъване каучук за подметката. Шевовете да са еднакви навсякъде, без да има стърчащи нишки. В местата, където са залепени, да липсват всякакви отвори и фуги.
 
Материите е нужно да са устойчиви на различните бои и да позволяват лесна поддръжка, без влошаване на външността. Добре да устояват на околните въздействия, като влага, пясък и леки ожулвания или огъвания. В същото време, да осигуряват лекота при носене и дълго време да запазват добрата си външност.
 

Форма

Характерната форма е тясна и издължена, като в предната част рязко се стеснява към пръстите на крака. Височината непременно е до глезена, а здравото фиксиране е чрез тънки кръгли връзки. Подметката е изключително тънка и с 2-3 см ток на петата.
 
В предната част са плоски и силно издължени напред, което всъщност придава и елегантност. Задължително да са с гланцирана повърхност и лек отразяващ ефект за по-висока изтънченост. Позволени са леки декоративни елементи, но без контрастни нюанси и отличаващи се от общия фон белези и текстури.
 

Какви видове официални обувки се предлагат в TEODOR

При нас в онлайн магазина ще откриете огромно разнообразие от цветове и видове, предлагащи се на атрактивни цени и високо качество. Очакват Ви:
  • елегантни;
  • официални;
  • с различни външни декорации;
  • модели с катарами;
  • базови варианти;
  • лачени;
  • рибена кост;
  • от шагренирана кожа и др.
 
Всичко това е достъпно за Вас, а избирайки нашият магазин за пазаруване, получавате още бързо и качествено обслужване, неустоими ценови оферти и условия за покупки. Ако имате колебания за правилния избор, винаги можете да се обърнете към онлайн операторите ни за допълнителна консултация, която е абсолютно БЕЗПЛАТНА! Побързайте, очакваме Ви!