Ако по-рано мъжките шалове се плетяха на ръка, то вече те се произвеждат машинно, а разновидностите както винаги са големи, така че сега ще се запознаем с предлаганите в онлайн магазина на Теодор видове и как правилно да ги комбинираме с облеклото.

Какви модели мъжки шалове ще видите в сайта

Отделните модели при нас се отличават по своята дължина, материал на изработка и цвят. Дължината обикновено е стандартната 35х150 мм, което е достатъчно за среден ръст на мъжа. Той позволява поне двойно увиване около врата за да Ви предпазва от студа и в същото време да е достатъчно видим за да се допълва с облеклото. Предлагаме още и модели 36х175, 33х186, 35х150 мм и т.н.

Използваният материал за изработката на нашите продукти е вълна, полиамид, полиестер и вискоза. Всеки от тях е съчетан в определено процентно съотношение към продукта, така че той да е максимално устойчив на изпирания и да е достатъчно гъвкав за да не губи формата си дълго време. Също, целта е доставяне на приятно усещане и комфорт при носене, без причиняване на кожни раздразнения. Това се постига чрез употребата на специално машинно преработени тъкани, които са с подходящата мекота.

Цветовите варианти са доста разнообразни и в продуктовата ни гама ще откриете всевъзможни оригинални принтове и цветни решения, вместващи се в гамата от графитено, зелено, кафяво, лилаво, червено, черно и каквото се сетите. Имате избор още от различни овални или ъглови орнаменти, карета и още много други. С нашите предложения ще бъде трудно да не сте стилни и елегантни, особено когато Ви споделим и вариантите за правилното им съчетание.

С какво може да се комбинират

Както знаем, мъжкият шал се носи предимно през есенно-зимния период. Тогава съществува опасност от настинки. Този аксесоар обаче отдавна вече не се използва само за да ни предпазва от студа, а той от години служи и в качеството си на допълващ стайлинга елемент. Поради богатата гама от цветни решения, вече имаме възможност максимално прецизно да подберем подходящият за облеклото ни нюанс, за да се получи взаимно допълнение и завършеност.

Основно той е съчетаван с палто или яке и сега ще разберем тайните на цветовия подбор. Нека първо узнаем как да го връзваме. Съществуват различни начини за това, но ние ще се спрем на двата основни. Първият е когато го прехвърлим около врата си и облечем дрехата. При втория е нужно да съберем двата края заедно и да прехвърлим получилата се дължина през врата си, промушвайки тези краища през срещуположната сгъвка, образувайки се примка.

Двата най-ефектни начина за комбинация е когато искаме да акцентираме върху увитият около шията ни елемент или да го направим неутрален за да не се забелязва особено. В първия случай е необходимо просто да изберем по-ярък светъл цвят, като оранжево, червено или жълто, а палтото ни е в по-неутрален нюанс. При подобен сценарии на комбинация, ние ще привличаме погледите към лицето си. В другия случай, извършваме обратното съчетание. Палтото или якето е по-ярко.

За да изглеждате стилно и хората да Ви забелязват, заповядайте в онлайн магазина Теодор и тук ще откриете цял нов свят от разновидности и различни цветови палитри и размери, така че най-правилно да направите своя избор. Идвайки при нас, очаквайте още:

  • само български маркови модни стоки;
  • неустоими цени и най-високо качество на изработката;
  • отлично обслужване и екип съставен единствено от експерти в модния бранш;
  • разположени в цялата страна физически търговски обекти за повишено удобство на традиционалистите в пазаруването;
  • преференциални цени за лоялните ни клиенти.

Очакваме Ви!