Въпреки, че папионката в днешно време е пренебрегван аксесоар в полза на вратовръзката, тя все още има своите почитатели сред мъжете. Това е аксесоар, позволяващ чрез подходящата комбинация от цветови варианти да създадете много приятно впечатление сред околните. За целта обаче е нужно да знаем как да я връзваме правилно и да я носим.
 

Как се връзва папионка

Това не е ново модно допълнение на пазара, но много мъже не знаят как правилно се връзва, особено ако им е за първи път. А от правилността на поставянето се определя и начинът, по който ще стои на врата. За целта по-долу накратко ще обясним начинът на връзване, приемайки, че единият край е №1, а другият №2:
  1. Поставяйки я около врата си, направете така, че 1 да е по-дългия от 2;
  2. Прехвърлете 1 над 2 за да се образува примка;
  3. Промушете 1 под 2;
  4. Прегънете 2 за да придобие вид на панделка;
  5. Прехвърлете 1 през образувалата се панделка на 2 без да стягате възела;
  6. Сгънете края на 1, като при 2 и промушете през хлабавия все още възел, поставяйки двете панделки една зад друга;
  7. Хванете двата края сега и издърпайте леко в ляво и дясно пристягайки възела и готово.
 
С тренирането на няколко пъти от гореописаната процедура едно след друго, ще свикнете с оформянето и няма да се налага да четете всеки път насоките.
 

Кога може да се носи

Папионките предимно се носят на официални вечери, специални случаи, сватби, годежи, коктейли и т.н. Това е малък, но много значим аксесоар от мъжкия дрескод, защото вдъхва респект и уважение от околните. Също според проучвания, допълнението на врата Ви кара слушателя срещу вас по-добре да се концентрира във водения помежду Ви разговор.
 

Защо да ги купим от TEODOR

Защото вече над 20 години на пазара сме направили доволни хиляди мъже с качествените си продукти, атрактивните си цени и професионално обслужване. Онлайн магазинът ни е изключително интуитивен и лесен за работа, дори и през малките екрани на мобилните устройства, като таблети и смартфони. 
 
На второ място, всичко което виждате на изображението го получавате същото, без никакви заблуждаващи елементи и подвеждания. Разбира се нека споменем, че имате и възможността до 30 дни след покупката да изпробвате и при нужда да върнете продукта. В случай, че нямате време да разглеждате, а сте се спрели на определен продукт или не искате да въвеждате личните си данни, възползвайте се от електронната форма за бързи поръчки или специалния телефонен номер за целта. 
 
Имате затруднения по време на избора или са възникнали въпроси, за които искате конкретна консултация със специалист? Не се притеснявайте и винаги ни търсете. Погрижили сме се да Ви предоставим екип от експерти за безплатна консултация, така че нищо не губите, възползвайте се, очакваме Ви!