Иглите за вратовръзки са т.н. бижута към мъжката мода и те са финалната задължителна част от деловото облекло на мъжа. Много е важно обаче съчетанието и правилното им поставяне, за което ще стане дума в по-долните редове.
 

За какво служат

Често в днешно време, тези дребни, но много важни елементи носят чисто и просто декоративен характер и са предпочитани от бизнесмените и хората, демонстриращи висок стандарт и заинтересованост към модните трендове.
 
Предназначението им всъщност е да държат вратовръзката да не се мести наляво и дясно около врата, а да стои фиксирано. В същото време обаче, това е емблематичен, красив и незаменим аксесоар, придаващ “тежест” и стил на елегантните джентълмени с поглед към детайла. Той също създава впечатление в околните, вдъхвайки респект и уважение.
 
От друга страна, известните стилисти са на мнение, че тези мъжки бижута се използват и за изразяване на текущото настроение на притежателя и все по-често са заложени в концепциите им.
 

Златна или сребърна

Иглите за вратовръзка се делят на два типа, а именно златни и сребърни. Първите са знак за благосъстояние и висок стандарт. Те привличат вниманието към вас и показват модните Ви разбирания. Могат също да служат и за демонстрация на индивидуалност, подчертавайки нестандартното мислене и стила на човека. Те разбира се са и с доста по-висока цена.
 
Вторите от своя страна пък излъчват успешност и по-скоро са финално допълнение към цялостния стайлинг и често са по-предпочитани, поради по-добрата хармония с часовника, пръстена, гривната. Цената им е по-ниска от на предния вариант.
 

Как се поставя

Стилистите препоръчват, иглата да се намира на нивото под гърдите или между третото и четвъртото копче на ризата в хоризонтално положение. Нека обаче разгледаме подробният алгоритъм на поставяне:
  1. Отворете внимателно фиксиращият елемент и поставете бижуто в хоризонтално положение или за да е по-съвременно - на 45° и закопчайте, след което проверете здравината на фиксацията;
  2. Притежателите на вариант с верижка, следва да процедират малко по-различно. В края на веригата има малък пръстен, който трябва да се надене върху копчето и тогава да се постави продукта. Това позволява да не го изгубите, дори и при случайно изхлузване;
  3. Преди отстраняване, уверете се, че фиксиращият клип е откопчан, в противен случай има вероятност да повредите елемента и да го направите неизползваем.

Защо да се доверим на TEODOR

Защото в онлайн магазина ни, гарантираме качеството на предлаганите продукти, най-атрактивните ценови предложения, кратки доставки и професионално обслужване. Всичко това е съчетано с интуитивна уеб-платформа за лесно пазаруване и филтри за сортиране на продуктите според нуждите Ви, така че заповядайте и се свържете с нас! Очакваме Ви!