Спортните екипи са много предпочитани, както от мъжете така и от жените. Пазара в момента е доста пренаситен с различни предложения от този тип, но какво всъщност ги отличава от останалите видове мъжко облекло и използваните материи за направата им ще разберем по-долу.

Какво представляват мъжките спортни екипи

Това е вталено и еластично облекло, състоящо се от взаимно допълващи се помежду си горнище и долнище. Горнището обикновено е с цип, а долнището с възможност за допълнително пристягане с връзки в областта на кръста, позволявайки ни да извършване дори и много интензивни движения. Разбира се, възможно е комбинацията и от различни горни и долни части, като например блуза и отделен анцуг или тениска.

Тяхното предназначение е да осигури добра въздушна циркулация и абсорбация на потта, запазвайки кожата ни суха, като така предотвратяваме лесната настинка след тренировка. Именно защото дават пълна свобода на движението и са изключително елегантни, марковите спортни екипи често са предпочитани и за домашно облекло.

От какви материи са направени

Евтините и нискокачествени варианти обикновено са направени от синтетични материали, не притежаващи голяма степен на еластичност или те бързо изгубват правилната си форма при няколко изпирания. Запарват кожата, задържайки потта, което е предпоставка за настинка след приключване на тренировката.

Изработените от памучни или вълнени естествени материали маркови модели пък подлежат на силна физическа деформация, а след отпускането им те възприемат първоначалната си правилна форма. Те са меки, щадящи кожата тъкани, осигуряващи нужната абсорбация на влагата и предоставящи въздушно движение за проветряване. В същото време, процесът на гниене и разпадане на тъканите е значително по-бавен, поради тяхната здравина и гъвкава съставна структура.

Защо да купим от ТЕОДОР

Защото сме водещ български бранд, целящ да изкорени убеждението от страна на населението за нискокачествени местни мъжки дрехи. Ние изключително много залагаме на дълготрайността, а производството се осъществява с най-ново поколение иновативно шевно оборудване. При нас работят само преминали специални практически изпитания сътрудници, притежаващи нужното образование и диплома.

В същото време, поради прецизната оптимизация на работните процеси и мотивираните ни сътрудници, можем да си позволим да предложим едни наистина конкурентни евтини цени, без това да се отразява по никакъв начин на качеството на изработката.

Доверявайки ни се, Вие ще получите още:

  • безплатно експертно обслужване от специалисти в сферата;
  • бърза обработка на поръчките Ви и изпращането им към куриер за доставка;
  • голямо разнообразие за подходящ избор и голям спектър от размери;
  • постоянно актуализирани цени и промоционални оферти за лоялните ни клиенти;
  • онлайн платформа, позволяваща бързо и лесно пазаруване през всеки съвременен смартфон.

Заповядайте при нас и не пропускайте да се свържете с консултантите ни при възникнали питания.