Купи 3 Вземи 20%. В кампанията не участват намалени продукти Пазарувай

Чанти и Раници

37 артикули

на страница

С напредването на модните тенденции, все повече от нещата, които са ни се виждали нереални, започват да навлизат в ежедневието ни и да стават все по-реални. Ако преди десетина години е било немислимо да видите мъж с чантичка през рамо, днес това е нещо, което е напълно нормално и често срещано явление.

Мъжките чанти и раници - как да направите своя правилен избор

Като важна част от мъжките аксесоари, те трябва да бъдат грижливо подбрани. Голямото разнообразие от мъжки чанти и раници би могло да затрудни вашия избор. Като за начало си дайте сметка какво точно търсите, а след това за какво ще го използвате.

Ако сте делови мъж, за когото бизнес срещите са ежедневие, със сигурност трябва да се оборудвате с чанта за лаптоп, която да отговаря на вашето положение в обществото. Тя, както и стилът ви на обличане, могат да кажат много за вас на вашите бизнес партньори. За да сте сигурни в успеха си, можете да заложите на елегантна мъжка чанта от естествена кожа, предназначена за лаптоп. Успешното ѝ съчетаване със стилна кожена чантичка за документи, гарантира напълно вашия успех.

Ако търсите нещо за вашето ежедневие, имате и повече свобода при избора си. Дали предпочитате чантичка през рамо или раница, е въпрос на вашия личен вкус. Възможно е да бъдете затруднени в избора си от голямото разнообразие, което ще срещнете при нас. Раниците са по-подходящи за младите мъже и момчета. При тях можете да избирате между кожени или текстилни, спортни или елегантни, с една презрамка или стандартна (с две презрамки). Кожената раница идеално подхожда на спортно-елегантния стил на вашето облекло. Мъжете на по-зряла възраст със сигурност ще предпочетат кожена чанта през рамото, която идеално ще пасне на техния стил на обличане. 

Защо да се доверите на ТЕОДОР

Ние, от TEODOR знаем колко е важно за един мъж да изглежда перфектно. Затова сме се погрижили дори и за най-дребните детайли, гарантиращи това. Заложили сме на качествени и оригинални стоки, които ще допринесат за вашата перфектна визия.

В нашия онлайн магазин ще намерите голямо разнообразие от маркови мъжки аксесоари. Стоките ни са изцяло български, а това ни дава правото да претендираме за тяхното високо качество. Евтините мъжки кожени чанти и раници са достъпни за всеки. Както сами знаете, високите цени не винаги са гаранция за високо качество, затова ние се постарахме да намерим златното съотношение цена-качество. 

Заповядайте и се убедете сами. В магазина ни ще намерите луксозни мъжки кожени чанти и елегантни кожени раници. Ние ще ви дадем своите професионални съвети и мнения, за да направите своя правилен избор. Знаем как да ви осигурим стила и класата, които заслужавате.