Чанти и Раници

Филтри
Филтри
Цвят
Цена
лв.
-

7 артикули

 1. Добави в любими ШАГРЕНИРАН НЕСЕСЕР В БОРДО
  ШАГРЕНИРАН НЕСЕСЕР В БОРДО
  79,99 лв.
  ШАГРЕНИРАН НЕСЕСЕР В БОРДО ШАГРЕНИРАН НЕСЕСЕР В БОРДО С ЛОГО H8S
  + 1 цвят
  На склад
 2. Добави в любими КОМБИНИРАНА РАНИЦА ОТ ШАГРЕНИРАНА КОЖА И ТЕКСТИЛ
  КОМБИНИРАНА РАНИЦА ОТ ШАГРЕНИРАНА КОЖА И ТЕКСТИЛ
  179,99 лв.
  КОМБИНИРАНА РАНИЦА ОТ ШАГРЕНИРАНА КОЖА И ТЕКСТИЛ ШАГРЕНИРАНА РАНИЦА С МЕТАЛНО ЛОГО В ТЪМНО СИНЬО И БОРДО КОМБИНИРАНА РАНИЦА ОТ ШАГРЕНИРАНА И РЕЛЕФНА ЕКО КОЖА С МЕТАЛНО ЛОГО В
  + 2 цвята
  На склад
 3. Добави в любими ЧЕРНА ЧАНТА ТИП САК ОТ ШАГРЕНИРАНА ЕКО КОЖА С ГЛАДКИ ЕЛЕМЕНТИ
  ЧЕРНА ЧАНТА ТИП САК ОТ ШАГРЕНИРАНА ЕКО КОЖА С ГЛАДКИ ЕЛЕМЕНТИ
  219,99 лв.
  ЧЕРНА ЧАНТА ТИП САК ОТ ШАГРЕНИРАНА ЕКО КОЖА С ГЛАДКИ ЕЛЕМЕНТИ ЧЕРНА ЧАНТА ТИП САК ОТ ШАГРЕНИРАНА ЕКО КОЖА С ЛОГО
  + 1 цвят
  На склад
 4. Добави в любими КАФЯВА ЧАНТА ЗА ПРЕЗ РАМО ОТ ШАГРЕНИРАНА КОЖА С ЛОГО
  КАФЯВА ЧАНТА ЗА ПРЕЗ РАМО ОТ ШАГРЕНИРАНА КОЖА С ЛОГО
  149,99 лв.
  ЧЕРНА МАЛКА ЧАНТА ОТ ШАГРЕНИРАНА КОЖА КАФЯВА ЧАНТА ЗА ПРЕЗ РАМО ОТ ШАГРЕНИРАНА КОЖА С ЛОГО
  + 1 цвят
  На склад
 5. Добави в любими ЧЕРНА МАЛКА ЧАНТА ОТ ШАГРЕНИРАНА КОЖА
  ЧЕРНА МАЛКА ЧАНТА ОТ ШАГРЕНИРАНА КОЖА
  149,99 лв.
  ЧЕРНА МАЛКА ЧАНТА ОТ ШАГРЕНИРАНА КОЖА КАФЯВА ЧАНТА ЗА ПРЕЗ РАМО ОТ ШАГРЕНИРАНА КОЖА С ЛОГО
  + 1 цвят
  На склад
на страница

С напредването на модните тенденции, все повече от нещата, които са ни се виждали нереални, започват да навлизат в ежедневието ни и да стават все по-реални. Ако преди десетина години е било немислимо да видите мъж с чантичка през рамо, днес това е нещо, което е напълно нормално и често срещано явление.

Мъжките чанти и раници - как да направите своя правилен избор

Като важна част от мъжките аксесоари, те трябва да бъдат грижливо подбрани. Голямото разнообразие от мъжки чанти и раници би могло да затрудни вашия избор. Като за начало си дайте сметка какво точно търсите, а след това за какво ще го използвате.

Мъжки чанти от естествена кожа

Ако сте делови мъж, за когото бизнес срещите са ежедневие, със сигурност трябва да се оборудвате с чанта за лаптоп, която да отговаря на вашето положение в обществото. Тя, както и стилът ви на обличане, могат да кажат много за вас на вашите бизнес партньори. За да сте сигурни в успеха си, можете да заложите на елегантна мъжка чанта от естествена кожа, предназначена за лаптоп. Успешното ѝ съчетаване със стилна кожена чантичка за документи, гарантира напълно вашия успех.

Ако търсите нещо за вашето ежедневие, имате и повече свобода при избора си. Дали предпочитате чантичка през рамо или раница, е въпрос на вашия личен вкус. Възможно е да бъдете затруднени в избора си от голямото разнообразие, което ще срещнете при нас. Раниците са по-подходящи за младите мъже и момчета. При тях можете да избирате между кожени или текстилни, спортни или елегантни, с една презрамка или стандартна (с две презрамки). Кожената раница идеално подхожда на спортно-елегантния стил на вашето облекло. Мъжете на по-зряла възраст със сигурност ще предпочетат кожена чанта през рамото, която идеално ще пасне на техния стил на обличане. 

Защо да се доверите на ТЕОДОР

Ние, от TEODOR знаем колко е важно за един мъж да изглежда перфектно. Затова сме се погрижили дори и за най-дребните детайли, гарантиращи това. Заложили сме на качествени и оригинални стоки, които ще допринесат за вашата перфектна визия.

В нашия онлайн магазин ще намерите голямо разнообразие от маркови мъжки аксесоари. Стоките ни са изцяло български, а това ни дава правото да претендираме за тяхното високо качество. Евтините мъжки кожени чанти и раници са достъпни за всеки. Както сами знаете, високите цени не винаги са гаранция за високо качество, затова ние се постарахме да намерим златното съотношение цена-качество. 

Заповядайте и се убедете сами. В магазина ни ще намерите луксозни мъжки кожени чанти и елегантни кожени раници. Ние ще ви дадем своите професионални съвети и мнения, за да направите своя правилен избор. Знаем как да ви осигурим стила и класата, които заслужавате.

Бърза доставка до:

Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и цялата страна.