Мъжките панталони винаги са били част от живота ни, без значение дали са нужни за официални мероприятия или във всекидневието ни. Те имат страхотната способност да допълват и подобряват визията ни, но ако знаем как правилно да ги изберем. По-долу ще разгледаме някои основни особености в тази посока.

Как да определите правилната дължина на мъжките панталони

Един от основните проблеми при избора е определянето на правилната дължина. За да получите пълен успех, следвайте следните указания:

При класическия вид в обуто състояние, в предната долна част около обувките, може да се образува лека гънка, а отзад завършва в горния край на петата. Това е идеалният вариант. Чорапите не се виждат при ходене и като цяло изгледът е строг. 

Ако панталонът се продава без маншети, то той общо взето е със запас и позволява приспособяване към ръста Ви. Съществува и друг сценарии, при който дължината е по-малка и едвам докосва обувките. Той е позволен, както за официални случаи, така и при смарт-кежуал стила.

Сред отделните размери Ви очакват доста големи и по-малки варианти, подходящи за по-пълните и съответно по-слабите и оформени мъже. Границата за избор всъщност е много широка и започва от 29 до 62, което означава, че без значение от телосложението Ви, при нас със сигурност ще успеете да откриете подходящо предложение, за да изглеждате на ниво.

Как да ги комбинираме с обувките си

Тук точна формула не съществува и можем да изхождаме само от общоприетите правила. Ще разгледаме най-използваният бизнес вид, където във времето вече са се утвърдили строги изисквания за цветова комбинация и експериментите не са уместни, ако искате да запазите репутацията си.

  1. Черният костюм е най-предпочитан по време на делови срещи или сватби и той се съчетава само със същия нюанс. Останалите решения биха били не подходящи.
  2. Тъмно-синият е още един предпочитан цветови нюанс в бизнес визията и той символизира уважение и отдаденост на работата. Тук е уместно да се съчетае черното или тъмно кафявото. В различните страни има разногласия по този въпрос, но при нас подобен микс е позволен.
  3. Тъмно-сивият костюм позволява съчетание и с по-горния модел, както и с класическото кестеняво (бордо).
  4. Тъмносивото облекло не влиза в категорията от нюанси за деловия стил, но за всекидневната употреба в офиса или вкъщи е добро решение и комбинацията с черно е удачна.

Официални или спортно-елегантни

В зависимост от посещаваното мероприятие, можете да изберете единия или другия вариант. Първият случай е удачен за сватби, кръщенета, бизнес срещи и всякакви събития, изискващи строг дрескод. 

Там, където е допустима и по кежуал визията, прибегнете към спортно-елегантния вид и изберете летни или зимни дънки за дискотека, купони, партита и други подобни увеселителни събирания.

Каква е модата

Както знаем, мъжката мода от десетилетия си остава консервативна и повече се залага на класическия стил, което пък е добре известно на дизайнерите, опитващи се съвсем леко да декорират нещата, но запазвайки основата. 

През настоящата година се появиха доста стандартни и нестандартни цветови и визуални решения, разчупващи модните стандарти, предлагайки по-иновативни ефекти, като надвиснала талия например, къси и дълги дънки и дори различни кръпки и разкъсани области със специални фигури.

Ние в онлайн магазина TEODOR имаме широка гама от продукти за всеки вкус и предпочитания, предлагащи се на изумително евтини цени и високо качество на изработката. Отделно получавате на разположение и квалифицирани консултанти за въпроси и помощ, прозрачни търговски условия и най-важното - достъпна е възможност за подмяна или връщане на поръчката, срещу възстановяване на платената сума! Страхотно нали?! Очакваме Ви!