Мъжките панталони с 5 джоба от доста години не излизат от мода и са предпочитани, поради разнообразието им от цветове и дизайни. Но какво е най-важното им предимство, в сравнение с останалите решения, ще научим по-долу.
 

Какво е различното при панталоните с 5 джоба

Докато обикновените модели разполагат само с по два предни джоба, тези които Ви предлагаме в момента предоставят два допълнителни в задната си част и един по-малък отпред. Това осигурява значително повече места за носене на дребни предмети, като телефони, пари, портмонета, кредитни карти и т.н.
 
Те са с достатъчна дълбочина, за да сте сигурни, че поставените в тях предмети, няма да изпаднат и да ги загубите, а ръцете Ви винаги ще са свободни. Още повече, че подобни модели изглеждат доста по-красиви, оформени и всички необходими аксесоари са прибрани и достъпни по всяко време, когато Ви потрябват.
 

Стилни ли са

Огромното разнообразие от варианти на пазара е толкова голямо, че дори и най-капризните потребители със сигурност ще открият търсеното от тях решение. От друга страна, обхватът на дизайнерските експерименти е достигнал върхови нива и вече съществуват изключително стилни и привлекателни дизайни, покриващи дори и най-нестандартните очаквания.
 
Например, на разположение са зимни и летни варианти, съответно изработени от по-тънки и дебели материи, вталени или по-отпуснати спортно-елегантни, официални и неофициални, дънки, джинси и т.н. 
 
От друга страна, разнообразието от цветови нюанси пък Ви позволява да експериментирате със съчетанието на различни тонове, в зависимост от сезона например или времето в момента. Както виждате, диапазонът е доста широк и със сигурност, подобните предложения са стилни и елегантни.
 

Какви модели предлагаме

Стремим се да предложим колкото се може повече различни вариации, които да покриват всевъзможните потребителски нужди и към момента са достъпни:
  • дълги вталени с ластична материя и рипсен ефект;
  • по-освободени с дънкова материя;
  • изработени от лен, свободен силует;
  • памучни решения с еластан и ефектни шевове.
 
Разбира се, постоянно обновяваме продуктовата си гама и за да сте винаги в час с новите ни предложения, следете често съответната категория или регистрирайте имейла си и ние ще Ви известяваме, без да е нужно да правите нищо друго. 
 
В онлайн магазина TEODOR държим много на качеството на предлаганите продукти и съответно ги изработваме по строги правила, а цените ни са изключително приемливи и достъпни. Имате дори пробен период, през който да тествате покупката си и да я върнете или подмените в случай на грешни мерки. 
На разположение е и екип от експерти, за да се съветвате с тях относно подходящият за вас избор и всичко свързано със стоките и пазаруването в сайта, така че заповядайте и ни потърсете при нужда, без да се притеснявате! Очакваме Ви!