Костюмът – облеклото, което отива на всички мъже без изключение, независимо от възрастта и фигурата. Модата не стои на едно място и всеки сезон носи нещо ново. И обратното - изпраща нещо в миналото. По-долу ще стане дума за модните трендове, през текущата 2019 година, така че да можете да поддържате гардероба си с актуалните модни изисквания.

Мъжки костюми от TEODOR - разнообразие от модели и видове

При нас ще срещнете гама от класически или вталени варианти в различни цветови нюанси за всички предпочитания. Асортиментът ни от тесни решения е по-разноцветен, но характерното и за двете категории, е че имате достъп до множество предложения с промо-цени, което е предпоставка за изгодни покупки. Получавате също и огромен спектър от размери за всякакви физически показатели, за по-гъвкав избор. Независимо дали търсите класически черен костюм или нещо спортно, ние ще Ви го предложим.

Без значение наложените Ви от дрескода изисквания, при нас ще откриете актуални към момента предложения на топ-цени и с високо качество на изработката.

Вземайки от нас евтини, но стилни бални български костюми, получавате 30 дни възможност за връщане на продукта/те, екип от експерти за професионални съвети и бързи доставки. Тоест, нищо не можете да загубите ако купите онлайн на Teodor.bg, а само да спечелите. Заповядайте дори в някой от физическите ни магазини в големите градове, като София, Бургас, Варна, Видин и т.н.

Тенденции 2018/2019

През настоящата и следващата година, ще настъпят промени в посока разчупване на цветовата палитра, преминавайки от стандартните тъмни цветове, към по-пъстрите и успокояващи нюанси. Това са например: 

  • меко-лилавото;
  • умереното розово;
  • цвят вино;
  • кафе гамата;
  • пролетното зелено;
  • ореховото и т.н.

Най-приоритетният цвят обаче е синият, имащ звучното наименование “serenity” (спокойствие). По този начин, дизайнерите целят да представят мъжа, като спокоен, уверен и уравновесен човек. Тоест, ако трябва да обобщим, в настоящата година актуална ще е палитрата, вдъхваща сериозност, увереност и устойчивост, измествайки фокуса от класическия черен костюм.

Каква материя да изберете

Ние препоръчваме да не се впускате да купувате твърде скъпи модели, защото въпреки луксозния им вид, материите не са прекалено практични за носене, бързо се набръчкват и не са подходящи за всекидневна употреба. Ако си купите официално облекло от скъпа тънка материя, например за Вашия бал, то тя при ежедневно носене ще стане неизползваема след няколко месеца.

Ако Ви позволяват финансите, купете си два чифта панталони, защото те се износват много по-бързо от сакото. Ако имате два чифта панталони, костюмът Ви ще издържи по-дълго. Важно е да знаете какъв костюм търсите. Спортните костюми и тези за ежедневна употреба се различават от абитуриентските и сватбените.

Насочете се към естествените тъкани, като вълната например. От нея се изработват не само зимни варианти, но и летни. Тя позволява правилната циркулация на въздуха и няма да се появява запаряващият ефект през лятото. Прието е, дължината на сакото да е на нивото на китките на ръцете, а ръкавите да са с 1,5-2 см по-къси от тези на ризата. Ширината в областта на раменете да е до комфортно състояние, но не повече - ако спокойно вдигате ръце настрани и нагоре, то значи сте улучили правилният размер.

Панталонът да е с дължина до нивото на горната част на петата, а отпред, в областта на обувките, гънката да е много малка. При сядане, крачолите да се повдигат малко над глезена, а чорапите да скриват цялата плът.

В продуктовата гама на Теодор ще откриете както евтини, така и скъпи модели, но ако искате да вземете качествен продукт, желателно е цената да не е водещият фактор при избора. При нас получавате на разположение ценови диапазон от 99,99 лв до 499,99 лв., което е доста широка граница, а за повече относно точния подбор на костюм, може да прочетете в нашия блог.

Все пак в случай, че възникнат конкретни въпроси, относно правилния избор, не се колебайте да се свържете с нас и с радост ще Ви съдействаме! Очакваме Ви!