ЦЕРЕМОНИАЛЕН КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАН РЕВЕР СИЛНО ВТАЛЕН СИЛУЕТ В БОРДО 240159011151-3

Продуктов код
240159011151-3
659,98 лв.

Комбинирай:

Обща цена

659,98 лв.

Обикновена цена 659,98 лв.
ТЪМНОСИН ЦЕРЕМОНИАЛЕН КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАН РЕВЕР СИЛНО ВТАЛЕН СИЛУЕТ Тъмно син ЧЕРЕН ЦЕРЕМОНИАЛЕН КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАН РЕВЕР СИЛНО ВТАЛЕН СИЛУЕТ Черен ЦЕРЕМОНИАЛЕН КОСТЮМ СЪС САТЕНИРАН РЕВЕР СИЛНО ВТАЛЕН СИЛУЕТ В БОРДО Бордо

Таблица с размери

Тази таблица е приблизителна и е само ориентир за съответствие.Ако вече имате подобен наш артикул и сте доволни, препоръчваме да изберете същия размер.

Обувки

Номер / Размер 40 41 42 43 44 45
Дължина на стъпалото на крака (в см) 27-27,5 27,5-28 28-28,5 28,5-29 29-29,5 29,5-30

Kак да вземем размерите си сами

63% ВЪЛНА, 32% ВИСКОЗА, 5% ЕЛАСТАН

Да се глади при ниска температура Да се глади при ниска температура
Забранено е избелването Забранено е избелването
Не може да се използва центрофуга и сушилня Не може да се използва центрофуга и сушилня
Прането е забранено Прането е забранено
Химическо чистене с използване на въглерод, хлорен етилен, монофлотрихлорметан, само от специалист Химическо чистене с използване на въглерод, хлорен етилен, монофлотрихлорметан, само от специалист
Виж описанието

Церемониален костюм от фина вълна, вискоза и еластан.Подходящ за официални случаи.Цвят бордо, меланж.Ситна структура.Силно втален силует.Остър сатениран ревер в черно.Закопчаване с 1 копче.2 джоба с капак и сатенирана лента.Маншети с 4 копчета.Сатенирани копчета.1 шлиц.Тонален вискозен хастар.3 вътрешни джоба с двойна филетка.Продуктът се предлага в 3 цвята.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.