Мъжките маркови тениски винаги са били много модерни и харесвани, поради удобството им на носене и качеството. Подходящи са за горещите летни месеци и можете да ги съчетавате с другото облекло по цвят и модел. Как обаче да направим това правилно и кой вариант е най-удобен ще разберем по-долу.

Кои модели са най-комфортни

Въпреки огромното разнообразие на пазара, мъжките тениски основно се разделят на два вида, а именно на такива с деколте и яка. Разликата между двете, освен в споменатите отличителни белези, вторите изглеждат малко по-елегантни и официални от първите, тъй като тези фланелки притежават копчета за закопчаване, а в някои случаи дори имат и преден джоб. Акцентът на ръкава ги прави подходящи за носене на събития с не особени изисквания към дрескода.

Тези с деколте са по скоро за ежедневно ползване у дома или на разходка и придават по-спортна визия. От двата вида, може би те са по-комфортните, поради по-еластичната им памучна материя, даваща по-голяма свобода на движението и около врата

Правилно подбраните размери също са гаранция за комфорт, като те в никакъв случай не бива да са много по-големи или пък прекалено тесни. Желателно е облеклото да се “спуска” по тялото и да има достатъчна свобода за движение, дори и при вдигане на ръцете и навеждане. 

От който и вариант обаче да решите да си закупите, в онлайн магазина TEODOR сме Ви приготвили широка гама от цветови решения за всеки вкус и предпочитание. Обхватът на размерите при нас е значително разширен, така че да направите най-добрия избор за себе си.

Каква тениска да изберете по цвят и материя

Любителите на изтънченото или спортно тяло, е добре да обърнат внимание на вталените модели блузи от тънко трико и памук. Тези материали много добре изразяват всички предимства и качества на физическите форми и са ластични, така че плътно прилепват по вас.

Модните тенденции от последните години напълно акцентират върху разнообразието не само от цветове, но и техните нюанси. В последно време, дизайнерите отделят все повече внимание на това. Всеки мъж, първо трябва да подходи според личните си предпочитания при избора на тип и отенък. Няма обаче да е излишно, ако преди това се запознаете с популярните цветови варианти, на които се отделя по-голямо внимание:

  • морско-синьо;
  • зелено;
  • различните нюанси на оранжевото;
  • лилаво;
  • синьо;
  • бледо-розово;
  • песъчливо.

Предлаганите в сайта видове се отличават както по своите размери, така и по цветовите нюанси, започващи от тъмните акценти и преминаващи към светлите, с преобладаващо бяло, карамелено и различни екстравагантни принтове със смели дизайнерски решения. Всеки от тях е съобразен с настъпващите модни трендове и избирайки, който и да е от настоящите предложения, със сигурност ще изглеждате неотразимо.

Защо да се доверите на TEODOR

Защото ние държим на качеството, доброто обслужване и професионализма. Гарантираме конкурентни евтини цени, богато разнообразие от класически маркови дрехи и множество достъпни оферти. Предлагаме на клиентите си възможност да изпробват покупката и при нужда да я върнат, срещу възстановяване на платената сума. 

При поръчки на стойност 99,99 лв, доставката е БЕЗПЛАТНА за цялата страна, а в случай на възникнали въпроси и затруднения при пазаруването, винаги на ваше разположение са професионални консултанти за безплатно съдействие. Заповядайте, очакваме Ви!