Мъжки кожени гривни

Не можем да намерим продукти, отговарящи на селекцията.
В последните години гривните се превърнаха в неразделна част от бижутата в гардероба на съвременните мъже, но има и някои нюанси, с които трябва да се съобразим по време избора. В по-долните редове също ще разгледаме и въпроса с какво се различават от женските и защо е нужно да ги притежаваме.
 

Как да ги изберете

Ако сте на път да си купите нова гривна/и, но се колебаете в избора и не знаете коя ще е подходяща за вас, следвайте стъпките по-долу и те ще Ви дадат по-добра яснота какво точно ви е нужно:
  • Дължината да съответства на китката Ви или да е с 1-1,5 см по-дълга;
  • За по-едрата физика и големи длани са препоръчителни по-широките варианти, а за по-слабите и фини мъже - по-тесните;
  • Не се спирайте на евтините и пластмасови изделия - те са по-нетрайни и изглеждат евтини;
  • Подберете по-светъл или по-тъмен нюанс, в зависимост от облеклото, но задължително леко да се отличават по цвят от сакото;
  • На пазара вече се предлагат доста екстравагантни варианти, привличащи погледите и позволяващи да изразите модните си виждания, но ако не целите прекомерно внимание, не се спирайте на тях.
 
Кожените модели са много подходящи, особено ако са съчетани с допълнителни елементи, като дървените мъниста например - характерни са за разглеждания тип аксесоари.
 
Мъжки гривни от кожа и неръждаема стомана

С какво мъжките гривни са различни от женските

Традиционно вариантите с кожени оплетки и дървени или други метални мъниста върху тях могат да се носят и от двата пола. Специално за силната част от човечеството се предлагат аксесоари за китката от благородни метали, които често са по-широки и масивни с липса на излишни допълнения.
 
Формата и масивността всъщност символизират мощта и силата, а от там и предназначението. От друга страна, тези допълнения са и показател за статута и стандарта на живот.
 

Видове и цветове

Следващите модните тенденции знаят, че всичко се свежда до простотата и минимализма. Това разбира се засяга и разглежданите в статията аксесоари и по-долу ще разгледаме накратко техните водещи видове и цветове.
 
Кожените модели се радват на най-голяма популярност сред младите хора и спортистите. Разбира се те често са предпочитани и от богатите.
 
Версиите от връзки по дизайн са доста близки до предните, но са по-евтини и са предпочитани от хората над 30 годишна възраст.
 
Сред металните версии има много разнообразна гама от дизайни, подходящи както за хората, предпочитащи класическата мода, така и за тези, харесващи по-ексцентричната външност, привличаща вниманието.
 
Изработените от мъниста продукти за китката са по-характерни за уличния стил. Те могат да включват в себе си допълнителни детайли от скъпоценни камъни, метал, дърво, кожа и т.н.
Като цяло в момента на пазара преобладават тъмните версии, но те са и по-желаните сред клиентите. Естествено, предлагат се и с по-светли тонове, а дори и крещящо контрастни решения, предназначени да привличат вниманието на околните. Ако обаче възникнат допълнителни въпроси относно правилния избор в онлайн-магазина TEODOR.bg, не се колебайте да се свържете с нас, очакваме Ви!

Бърза доставка до:

Благоевград, Бургас, Варна, Велико Търново, Видин, Враца, Габрово, Добрич, Кърджали, Кюстендил, Ловеч, Монтана, Пазарджик, Перник, Плевен, Пловдив, Разград, Русе, Силистра, Сливен, Смолян, София, Стара Загора, Търговище, Хасково, Шумен, Ямбол и цялата страна.