Панталоните с филетка са се превърнали в неразделна част от гардероба на всеки съвременен мъж и са все по предпочитани напоследък от младите хора и предприемачите. Защо ли?! Ще разберем по-долу, така че настанете се удобно и продължете да четете. 
 

Какво представляват

Като цяло представляват обичайни спортно-елегантни или официални стилни мъжки облекла в различни цветови варианти, размери и дължини, но на задните джобове имат отличаващ се от останалите дизайн, имитиращ цепка, открояваща се на общия фон.
 
При нас в онлайн магазина TEODOR са налични доста подобни предложения и на атрактивни цени с високо качество на изработката. Потърсете ни!
 

Как да ги изберем

Преди да пристъпим към избора е нужно да се определи дали ще се купуват официални или спортни стилни панталони, защото съществуват разлики при избора. 
 
В първия случай, когато мерите новата си покупка е позволено при обувките да се образуват малко гънки. В областта на кръста, когато поставите колана, не бива талията да се набръчква - тоест, трябва да Ви стои добре и без колан. В различните модели има решения и с ластик.
 
Нужно е материята да е леко ластична и да е прилепнала по краката, без обаче да възпрепятства комфорта при движение, особено по време на сядане.
 
Във втория случай, в областта на обувките дължината да е такава, че да се образува съвсем лека гънка, а задната част да достига началото на петата - идеалният вариант за класически модел. Относно зоната при колана, изискването е същото, като в по-горния пример. Тук е позволена Малко по-голяма отпуснатост, защото материята не е ластична, което ще допринесе за комфорта при движение и сядане.
 

Модерни цветове този сезон

През настоящата година дизайнерите разчупиха стандартните приети цветови нюанси, като черно, сиво, тъмно синьо или кестеняво, предлагайки по-смели решения от рода на: 
  • светло-синьото;
  • жълтото;
  • червеното;
  • бялото и т.н. 
 
Това даде на потребителите по-широк хоризонт за експериментиране с тоновете и комбинациите.
 
 

По-стилни ли са панталоните с филетки

Уникалността им се крие в притежанието на специална обшивка на задните джобове, която обикновено е с малко по-различен нюанс, за да се отличава от общия фон и да придава по-добър ефект. Съществуват случаи обаче, при които джобът всъщност не съществува, а е само красива имитация. 
 
Филетката придава допълнителна изтънченост и елегантност, красота и стил, а в някои варианти дори има и копче за по-голяма достоверност. Макар и да изглежда не кой знае какво, това е модерно в днешно време и придобива все по-голяма популярност, както сред младежите, така и сред хората в по-напреднала възраст, предпочитащи официалното делово облекло.