Как да комбинираме мъжки тениски

С какво може да комбинираме мъжката тениска

Тя основно попада сред класическото мъжко облекло, подходящо за съчетание с различни по стил дрехи и обувки. Например, може да се облича заедно с дънки, панталон и сако или с риза. Деколтето е обло или V-образно, което всъщност към днешна дата попада в светлините на модните трендове и доста добре се допълва с по-големия V ревер на сакото. Добър избор е отгоре да облечете тънка жилетка, ако вечери захладнее, а в случай, че съчетавате с риза, то за предпочитане е тя да е карирана. 

 

На какво трябва да обърнем внимание

Модните гурута в бранша насочват вниманието ни към това, че ако носите тениска под ризата си, последната трябва задължително да е разкопчана изцяло или само горните две-три копчета. За да е възможно максимално правилно комбиниране, така че да се получи допълване с физическите форми на лицето, препоръчваме V-образното деколте да го носят мъжете с по-широка брадичка, където тя максимално добре ще се впише.

 

Цветовете се подбират спрямо желанието Ви да насочите погледите върху тялото си или лицето. В първия случай вътрешната дреха е с по-ярки акценти, а във втория - външната. Ако пък желанието Ви е да останете незабелязани, използвайте по-неутрални цветове.

 

Съветваме Ви по-горните комбинации да ги предпочитате в случаи на не особено строг дрескод. Това може да е при разходка навън или по време на неофициална среща, а дори и в офиса. Доста предпочитано облекло е за любителите на кежуал стила, за да изглеждате не прекалено елегантни, но не и прекалено спортно.

 

Какви видове ще видите в сайта

Основно предлагаме два модела, а именно с деколте и с яка. Първите са по-официалните, докато вторите са по-предпочитани на улицата, на разходка, у дома. Достъпните при нас предложения на мъжки тениски 2019 се отличават още по разнообразието на цветовия нюанс или оригиналните Арт решения. При нас може да откриете голям избор от мъжки тениски с якичка, мъжки тениски с яка и копчета, бели мъжки тениски, мъжки черни тениски, мъжки памучни тениски и т.н. Така накратко, в гамата Ви очакват ярки разноцветни модели и по-тъмни и бледи нюанси.

 

При нас Ви очаква още:

  • широка гама за по-голям избор;
  • отлични цени и промоционални оферти;
  • професионалисти в обслужването на клиенти;
  • 24/7 приемане на поръчки през онлайн магазина на Теодор;
  • при поръчки на обща стойност над 100 лв, разходите по доставката са за наша сметка.

 

Ако търсите помощ за правилния избор или имате индивидуални желания, потърсете ни.

Назад към всички новини