В гардероба на един съвременен мъж, освен че могат да се намерят много дрехи и различни аксесоари, задължително присъства и спортно-елегантното сако. То всъщност представлява балансьора между строгия и елегантен и спортен вид. Но кога е подходящо за носене, ще се опитаме да отговорим в настоящата статия.
 

Десени

Комбинацията от десени е характерна за този начин на обличане и трендовете допускат комбинирането на различни по нюанси цветови акценти. Това означава, че можете да съчетавате както отделните по цветова тоналност десени, така и тъмни с ярки варианти. Разбира се, едноцветните модели все още са силно предпочитани, защото са по-строги и допълват мъжествената визия, което всъщност е и препоръчително.
 
Много актуални също са и моделите с декоративни кръпки на лактите, разчупващи стандартизираният и консервативен външен изглед. Те в повечето случаи са в открояващ се цвят от общия фон на сакото, така че да се забелязват.
 

Кога да ги носим

Преди да обясним кога, нека първо стане ясно защо да ги носим? Ами защото, спортните елегантни мъжки сака подчертават силуета, разширява рамената и визуално скрива по-пълния корем. От друга страна, придава мъжкарски вид, който привлича жените и като цяло погледите към вас. 
 
Но в кои случаи се носят?! С изключение на мероприятията и срещите, непременно изискващи обличане на строг и официален класически костюм, могат да се слагат когато сте:
  • на разходка;
  • на дискотека;
  • в офиса;
  • на неофициална среща и т.н.
 
Все пак не забравяйте, че този тип горно облекло повдига самочувствието, че изглеждате добре, прави ви по-самоуверен и от там по-решителен. Накратко казано, обличането му магически Ви преобразява визуално и психически, в положителен аспект разбира се. Ето защо са толкова предпочитани от мъжете и са задължителни в гардероба. Ако не сте го изпробвали още, не е късно да го направите още сега в онлайн-магазина ни.
 

Защо да се доверим на TEODOR

Защото на първо място Ви осигуряваме разнообразна гама от мъжки облекла, много размери и то на атрактивни цени. На второ място, имате на разположение екип от специалисти в областта, с които абсолютно безплатно да се консултирате относно предлаганите от нас стоки и правилния избор. 
 
На трето, магазинът ни е напълно интуитивен и подходящ за работа през настолен десктоп компютър или мобилно преносимо устройство. Доставките са ни от най-кратките за цялата страна, на разположение е и възможност до 30 дни, след получаване на покупката си, да я върнете срещу възстановяване на заплатената сума.
 
Политиката ни е напълно прозрачни търговски отношения, качествено обслужване и най-добрите цени, така че не се чудете повече, а се свържете с нас и с радост ще Ви съдействаме при избора и по време на пазаруването. Очакваме Ви!