Сиви Ежедневни сака

Филтри
Филтри
Цвят
Размер -  Чино Панталони, Сака, Костюми, Якета, Палта
Цена
лв.
-
Избрани филтри
 1. Цвят

4 артикули

 1. Добави в любими СИВО МЕЛАНЖИРАНО САКО С ВЪНШНИ ДЖОБОВЕ И КРЪПКИ НА ЛАКТИТЕ
  СИВО МЕЛАНЖИРАНО САКО С ВЪНШНИ ДЖОБОВЕ И КРЪПКИ НА ЛАКТИТЕ
  Толкова малко, колкото 259,99 лв.
  СВЕТЛОСИНЬО МЕЛАНЖИРАНО САКО ВТАЛЕН СИЛУЕТ С КРЪПКИ НА ЛАКТИТЕ СВЕТЛОСИНЬО СТРУКТУРНО САКО ВТАЛЕН СИЛУЕТ С КРЪПКИ НА ЛАКТИТЕ СВЕТЛОРОЗОВО СТРУКТУРНО САКО ВТАЛЕН СИЛУЕТ С КРЪПКИ НА ЛАКТИТЕ СИВО МЕЛАНЖИРАНО САКО С ВЪНШНИ ДЖОБОВЕ И КРЪПКИ НА ЛАКТИТЕ
  + 4 цвята
  + 1 цвят
 2. Добави в любими СТРУКТУРНО САКО ВТАЛЕН СИЛУЕТ С 2 ШЛИЦА В СВЕТЛОПЕРЛЕНО СИВО
  СТРУКТУРНО САКО ВТАЛЕН СИЛУЕТ С 2 ШЛИЦА В СВЕТЛОПЕРЛЕНО СИВО
  Толкова малко, колкото 259,99 лв.
  ТЪМНОСИНЬО МЕЛАНЖИРАНО САКО ОТ СТРУКТУРЕН ПЛАТ С 2 ШЛИЦА БЕЖОВО МЕЛАНЖИРАНО САКО ОТ СТРУКТУРЕН ПЛАТ С ДЖОБОВЕ С КАПАК СТРУКТУРНО САКО ВТАЛЕН СИЛУЕТ С 2 ШЛИЦА В БОРДО МЕЛАНЖ СТРУКТУРНО САКО ВТАЛЕН СИЛУЕТ С 2 ШЛИЦА В СВЕТЛОПЕРЛЕНО СИВО
  + 3 цвята
 3. Добави в любими СИВО САКО КАРЕ СВОБОДЕН СИЛУЕТ С ВЪНШНИ ДЖОБОВЕ И ЛОГО
  СИВО САКО КАРЕ СВОБОДЕН СИЛУЕТ С ВЪНШНИ ДЖОБОВЕ И ЛОГО
  Толкова малко, колкото 349,99 лв.
  СИВО САКО КАРЕ СВОБОДЕН СИЛУЕТ С ВЪНШНИ ДЖОБОВЕ И ЛОГО СВЕТЛО КАФЯВО САКО КАРЕ СВОБОДЕН СИЛУЕТ С ВЪНШНИ ДЖОБОВЕ
  + 1 цвят
 4. Добави в любими СИВО МЕЛАНЖИРАНО САКО С ВЪНШНИ ДЖОБОВЕ И ЛОГО
  СИВО МЕЛАНЖИРАНО САКО С ВЪНШНИ ДЖОБОВЕ И ЛОГО
  Толкова малко, колкото 349,99 лв.
  ТЪМНО СИНЬО СТРУКТУРНО САКО С ВЪНШНИ ДЖОБОВЕ И ЛОГО СИВО МЕЛАНЖИРАНО САКО С ВЪНШНИ ДЖОБОВЕ И ЛОГО
  + 1 цвят
на страница

Мъжките сиви спортни сака са идеални за по-официални срещи, защото този цвят никога не излиза от мода и е подходящ за всякакви поводи. Сега обаче ще разберем, добър избор ли е да го носим на делови събития и какви са характерните черти на вталения силует? Удачна ли е комбинацията с дънки?

Подходящи за бизнес срещи

Както споменахме, този цвят е класически и винаги е добър избор както в по-официални случаи, като бизнес мероприятия, така и при по-неофициални събития от рода на разходки в парка или излизания с приятели. Именно защото е възможно да се комбинира с панталон при бизнес преговори или дънки при среща с познати и на събития на открито, покупката на подобно сако е напълно оправдана, поради широкия кръг от възможности, в които можем да го носим.

Но цветът не е само предпоставка за това. Голяма роля играе за широката му съвместимост и неговия втален силует, правещ тялото да изглежда добре и скривайки някои малки дефекти. Нека узнаем малко повече за особеностите.

Какво представлява вталения силует

Той задължително приляга плътно по тялото, правейки формите му по-видими за околните. Придава голяма доза елегантност и позволява да покажете в колко добра физическа форма сте. Вталеният силует е отличен избор за високите и средни на ръст мъже. Подобно облекло Ви позволява да изглеждате по-стройни, изтънчени и добре забележими от нежния пол. Предпочитан вариант е за всякакви официални и неофициални събития, както и при делови срещи и навсякъде, където трябва да изглеждате добре.

Характерна особеност при вталените сака е формата им на пясъчен часовник, където тясната част повтаря очертанията на талията и продължава надолу. Това всъщност е и правилната телесна структура, а с подобен силует можете само да я покажете с гордост и на околните.

Може ли да се комбинира с дънки

Тъй като дънките са класическо долнище, подходящо за носене в неофициална и ежедневна обстановка, те са напълно удачен вариант за комбинация с мъжко сиво сако. Без значение дали ще изберете тъмни или светло-сини, черни или кафяви дънки, Вие успешно ще ги съчетаете с подобно горно облекло.

За да получите наистина качествено решение, изработено от висококачествени материи и на отлични цени, заповядайте онлайн на Teodor.bg При нас още ще получите:

 • най-доброто и професионално клиентско обслужване;
 • широка гама от мъжки сиви спортни сака;
 • гъвкав избор за безплатна комуникация с операторите ни;
 • широк асортимент от номерация;
 • бързи начини за пазаруване дори и през мобилни устройства, докато пътувате;
 • само най-високо качество на изработката и използване на естествени материи.

Непременно ни посетете и при необходимост, нашите оператори ще съдействат напълно безплатно! Очакваме Ви!