Черни Ежедневни сака

Филтри
Филтри
Цвят
Размер -  Чино Панталони, Сака, Костюми, Якета, Палта
Цена
лв.
-
Избрани филтри
 1. Цвят

3 артикули

 1. Добави в любими ЧЕРНО САКО ОТ ФИНА ВЪЛНА И ВИСКОЗА С ВЪНШЕН ЦИП И КОПЧЕТА Ново
 2. Добави в любими ЧЕРНО СТРУКТУРНО САКО СЪС СВАЛЕН РЕВЕР И ВЪНШНИ ДЖОБОВЕ Ново
  ЧЕРНО СТРУКТУРНО САКО СЪС СВАЛЕН РЕВЕР И ВЪНШНИ ДЖОБОВЕ
  Толкова малко, колкото 349,99 лв.
  ЧЕРНО СТРУКТУРНО САКО СЪС СВАЛЕН РЕВЕР И ВЪНШНИ ДЖОБОВЕ ТЪМНОСИНЬО СТРУКТУРНО САКО СЪС СВАЛЕН РЕВЕР И ВЪНШНИ ДЖОБОВЕ ЗЕЛЕНО СТРУКТУРНО САКО СЪС СВАЛЕН РЕВЕР И ВЪНШНИ ДЖОБОВЕ СВЕТЛО БЕЖОВО СТРУКТУРНО САКО СЪС СВАЛЕН РЕВЕР И ВЪНШНИ ДЖОБОВЕ
  + 3 цвята
 3. Добави в любими ЧЕРНО СТРУКТУРНО САКО ВТАЛЕН СИЛУЕТ С ПОДВИЖЕН АКСЕСОАР НА РЕВЕР
  ЧЕРНО СТРУКТУРНО САКО ВТАЛЕН СИЛУЕТ С ПОДВИЖЕН АКСЕСОАР НА РЕВЕР
  Толкова малко, колкото 259,99 лв.
   ЧЕРНО СТРУКТУРНО САКО ВТАЛЕН СИЛУЕТ С ПОДВИЖЕН АКСЕСОАР НА РЕВЕР  ТЪМНОСИНЬО СТРУКТУРНО САКО ВТАЛЕН СИЛУЕТ С ОСТЪР РЕВЕР СИНЬО СТРУКТУРНО САКО С ОСТЪР РЕВЕР И ПОДВИЖЕН АКСЕСОАР ВТАЛЕНО САКО ОТ СТРУКТУРЕН ПЛАТ В ЦВЯТ КАМЕЛ
  + 3 цвята
на страница

Черното винаги е било и ще остане актуално в модата, без значение дали мъжка или дамска е тя. То е класическо и ще е винаги на гребена на модната вълна, но защо да изберем точно този цвят и кои хора е подходящо да го носят. Какви предложения сме Ви приготвили и защо именно на нас да се доверите, ще разберете по-долу.

Защо да изберем черно спортно сако

Голяма част от хората, асоциират този цвят с тъжни моменти, скръб, депресия, тъмнина, самота и т.н. То се смята за “тежък” цвят и съответно често се носи на тъжни събития, като при загуба на близък човек, животно и т.н. Това обаче психологически ни е “насадено” от медиите и когато много пъти в различни ситуации, тъмният цвят е показван като нещо лошо и негативно, ние вече започваме да го възприемаме като такова.

То обаче е просто един тъмен цвят, който чрез правилната комбинация с останалото облекло, ще ни направи да изглеждаме впечатляващо. Черните спортни сака не са предвидени за официални събития, но се носят на различни улични мероприятия, като събори, градски фестивали или конкурси.

За кои хора са подходящи

Черното е използвано и за демонстрация на успех, на величие и устойчивост. То се носи от силните, успяващите и справящите се с всякакви трудности хора. Ето защо винаги е предпочитан нюанс, когато трябва да се облечем официално, тържествено или да изглеждаме строги и елегантни по време на бизнес среща. В подобни случаи, само черното ще ни помогне да постигнем желаната визия и да предизвикаме съответното излъчване.

Други хора обаче предпочитат черното, за да не привличат внимание към себе си и да останат по-неутрални в тълпата. Това са наблюдатели, които не обичат да вземат активно участие в дадено събитие. Други могат да поискат да използват сакото за да подражават на някого или просто да спазват определен предварително зададен дрескод. Причините за носенето могат да са много и типовете хора също са доста.

Ако обаче смятате, че Ви е необходимо мъжко черно спортно сако, посетете ни онлайн на Teodor.bg Избирайки нас, ще получите:

 • отлично клиентско обслужване от професионални модни консултанти;
 • най-добрите цени в бранша и най-високо качество на изработката;
 • всеки от продуктите в сайта ни е изработен от естествени материи и може да се похвали с голяма издръжливост и дълготрайност;
 • невероятно приспособима към всяко мобилно устройство уеб-платформа, позволяваща да правите покупки, дори и докато сте в движение през Вашия телефон;
 • предоставяме на всеки наш клиент възможност да получи покупката си вкъщи и да я изпробва и ако прецени, да я върне или да я подмени с друг номер.

Ако искате и Вие да се възползвате, направете го още сега и при необходимост, наш сътрудник ще се свърже с Вас! Очакваме Ви!