Видове мъжки ризи

Видове мъжки ризи

Стройният и с добра физическа подготовка мъж, облечен в подходящо подбрана риза, никога не остава безразличен за жените. Всеки един от нас трябва да има в гардероба си поне по няколко и те предимно да са за ежедневни, неофициални и официални случаи. Днес ще стане дума именно за тези три типа, техните особености, разновидности на яката и ще дадем някои примерни модели.

Кои видове са подходящи за:

  • ежедневна работа в офиса - класическите Regular-Fit са изключително приемливи за работа в офис среда, защото се носят с вратовръзка и сако. Обикновено тя е в светло-син или бял цвят и се пъха в панталона, образувайки се отпред малка гънка, а на гърба е гладка;
  • неофициални срещи - прилягащите плътно по тялото Slim Fit варианти се носят от хората в добра физическа форма извън панталона, а когато са загащени, не бива да се образува гънка. Те имат неофициален характер и в същото време Ви правят да изглеждате елегантни и стилни;
  • за подчертаване на имидж - добър вариант в случая е Modern Fit стила за мъжете, желаещи да изглеждат актуално и модерно. Представлява комбинация от най-добрите и съвременни модели, съчетани в подходящ стил, така че да получите отлична и съвременна визия за подчертаване на имиджа.
Видове мъжки ризи

ТЪМНО СИНЯ РИЗА ОТ ПАМУК

Стара цена: 99.99 лв.

Цена: 79.99лв.

Риза от висококачествен памучен материал TEKSTINA, подходяща за всякакви случаи.Тъмно син цвят.Втален силует.Принт кръкчета в бяло и светло синьо.Ситна структура.Мека яка с подвижни банели.Преливащи копчета със седефен ефект.Limited edition.Базов модел.Моделът от снимката е облечен в размер S.

Преглед

Вид на яката

Предлагат се няколко разновидности:

  • класическа - тя е със средна височина и стои невероятно с всякакъв вид вратовръзки;
  • френска - наричана още акула, тя е с по-широки пера, а краищата й са забележимо раздалечени един от друг. Отлично се допълва с вратовръзка, чийто възел е широк и плътен;
  • пеперуда - поради своите остри и издължени ъгли, този тип яки се съчетават само с папийонка, от където всъщност идва и наименованието им папийонка идва от френската дума пеперуда, защото аксесоара има аналогия с животното. Комбинира се с фрак или смокинг;
  • правоъгълна - тя е почти незабележима и е с много къси правоъгълни пера. Не позволява употребата на никакъв допълнителен атрибут.

Примерни ежедневни модели на ризи

Различията им от строгите и официални предложения се крие в цветовете и използваната материя за тяхното създаване. Предлагат се с различни ярки цветове и нюанси, допълнени с карирана или друга ефектна шарка. Често се носят свободно и без допълнение, а също и разкопчани, защото стоят отлично на мъжете с красиво оформено тяло.

Сред използваните материи за производството им, често се прибягва до изкуствените еластан или дънковия плат, който винаги е на мода. Изработените от него облекла още се характеризират с издръжливост и практичност - за това са толкова харесвани от представителите на силния пол.

За да се сдобиете и Вие с такива, посетете ни онлайн на Teodor.bg Тук се предлагат от всички по-горе описани варианти и то на доста приемливи цени, с гарантирано високо качество на изработката. Това разбира се лесно можете да го установите, като Ви се достави продукта. Също получавате 14 дни срок за да върнете покупката или да я подмените с друг размер, ако желаете, така че възползвайте се.

Обратно