Мъжът, облякъл правилно избраната официална риза, изглежда наистина невероятно и стилно, вдъхвайки респект и уважение, но влияе ли предстоящото събитие над избора, ще разберем в долните редове.
 

Какви официални ризи да изберете

Съветваме Ви на първо място да заложите на белия класически вариант, тъй като той винаги е бил и ще бъде актуален в деловия дрес-код. От друга страна, нюансът хармонично се съчетава с костюмите или саката, жилетките и контрастните вратовръзки.
 
Сините, виолетовите и червените цветови тонове са подходящи за светлите костюми, а добавянето на копчета за ръкавели, допълнително ще придаде нотка изтънченост и елегантност на образа. Освен това са подходящи за носене, както със сако, така и без, показвайки правилните физически форми на тялото.
 

Можем ли да ги носим в ежедневието си

Абсолютно не е препоръчително, защото се изработват от тънки и меки материи, а яката е по-стегната, тъй като е предназначена за носене с вратовръзка и може да създава известен дискомфорт. Още повече, че в ежедневието си, хората предпочитат спортните облекла, даващи по-голяма свобода при движението, а те не могат да се съчетават с подобни одежди.
 
Още повече, че бихме изглеждали смешно, ако направим съчетание с ежедневните и тържествени дрехи. Само се опитайте да си го представите и ще разберете какво имаме предвид! С оглед на по-горното, отговорът на въпроса ни е твърдо Не. Да не споменаваме, че тук гамата от нюанси е твърде оскъдна.
 

Кои са подходящите материи и цветове

Много разпространени са памукът, вълната, лена и др. Разбира се, има и варианти, като оксфорд, сплитка “рибена кост”, поплин и други. При всеки от тях, материята се изработва по различна технология на преплитане на конците, а от това зависи и здравината и плътността на крайния материал.
 
Разнообразието от цветове не е голямо и тук се залага на приетите още от много години назад мотиви. Това са например, бялото, различните контрасти на синьото, черното, червеното и рядко светло зеленото. 
 
В онлайн магазина TEODOR сме Ви подготвили доста актуални и разнообразни модели мъжки ризи с дълъг ръкав за всеки повод и на най-добрите цени. Избирайки нас, получавате още:
  • изключително високо качество на продуктите;
  • конкурентни ценови предложения;
  • възможност за връщане на покупката, срещу възстановяване на заплатената от вас сума;
  • професионален обслужващ персонал;
  • множество отстъпки и привилегии за лоялните клиенти;
  • ваучери за подарък на ваш близък човек и други.
 
В случай, че имате допълнителни въпроси относно условията ни, пазаруването и правилния избор на продукт, не се притеснявайте да ни потърсите и с радост ще помогнем! Очакваме Ви!