Оставете на облеклото да направи първото впечатление

Оставете на облеклото да направи първото впечатление

Доброто първо впечатление се създава от правилно подбраните стилни дрехи, така че това изобщо не е маловажен момент, когато искаме да бъдем приети от околните. Ето защо, ако Ви предстои подобен момент, непременно прочетете този материал, където ще получите някои идеи за приятно излъчване, настроение и подходящо според TEODOR облекло.

Заложете на по-сигурния начин за добро първо впечатление

Това са психологически и физически аспект, които трябва добре да се комбинират с подходящите стилни дрехи, така че с външността си да показваме своята вътрешност. Тоест, облеклото изобразява психологическата Ви нагласа, без значение дали тя е авантюристична, делова или забавна. Външността Ви показва възможностите и вътрешните Ви качества.

Стилните дрехи и приятното излъчване създават настроение и добро първо впечатление. За да постигнем този резултат, следва да заложим на сигурното, а именно:

  • винаги да обличаме изгладени стилни дрехи;
  • добре да ги комбинираме и подбираме със съответстващите на вътрешната ни нагласа цветове;
  • добре да съобразяваме вида на облеклото си с повода. Ако се затруднявате, свържете се със сътрудник на TEODOR.

Ако отивате на интервю за работа и кандидатствате за висока ръководна позиция, естествено отидете и с подходящия мъжки костюм, панталон, риза, вратовръзка и сако. Ако ще ходите на първа среща, то елегантността и приятното излъчване са от ключово значение, където непременно трябва да облечете спортно-елегантно сако.

Оставете на облеклото да направи първото впечатление

СПОРТНО-ЕЛЕГАНТНО ВЪЛНЕНО САКО КАРЕ КАФЯВ МЕЛАНЖ

Стара цена: 249.99 лв.

Цена: 199.99лв.

Елегантно сако от вълнен плат, подходящ както за спортно-елегантна, така и за по-официална визия.Цвят кафяв меланж.Десен каре.Закопчаване на две копчета.Джобове с капаци.Два шлица на гърба.Моделът е облечен с размер 48.

Преглед

По дрехите посрещат..” гласи една стара българска поговорка

Ако искате веднага да се харесате на околните, то непременно отделете достатъчно време за да подберете подходящата според повода визия. За да сте уверени, че наистина сте подходящо облечени и създавате приятно настроение, задайте си следните въпроси и се ръководете по отговорите им:

  • Къде отивам;
  • Защо отивам там;
  • Какво облекло е характерно за този повод и социална група;

Ние в TEODOR можем също да Ви помогнем с ценни и професионални съвети, така че наистина да направите добро първо впечатление.

Защо трябва да се съобразим също със сезона и повода

Както знаем, всеки повод изисква да носим определено облекло за приятно излъчване и настроение, особено що се отнася до официалните и церемониални такива. Стилната външност трябва добре да е подбрана спрямо сезона, така че хем да изглеждаме подобаващо на случая, хем да се чувстваме комфортно.

Какво още е нужно да спазваме при избора си за тоалет според TEODOR

Правилното съчетание на цветовете в облеклото е от ключово значение за доброто възприятие на образа Ви от околните. Психологическото влияние на нюансите и стилните дрехи не бива да бъдат подценявани и само с правилното им съчетание ще успеете да имате приятно излъчване и да създадете добро първо впечатление и настроение. Свържете се с експертите на TEODOR и те ще Ви съдействат.

Обратно