Надградете вашето офис облекло: ръководство за напреднали

Надградете вашето офис облекло: ръководство за напреднали

Офис облеклото на TEODOR и бизнес кежуал стила създават един елегантен и присъщ за корпоративната среда работен тоалет, състоящ се от панталон, пуловер и риза. При по-големи студове се носи и жилетка в комбинация с палто и подходящи боти за снега или обувки при среща. Как трябва да изглежда нашето офис облекло и неговите отделни части? Кои са допълнителните аксесоари и кога могат да се носят? Нека видим съветите на ТЕОДОР.

Да започнем офис облеклото от панталона

Обикновено, в съвременните компании се толерира бизнес кежуал стила, което позволява лека небрежност в аутфита, но в определени граници. Например, работният тоалет позволява носенето на неофициален втален панталон, но с колан и подходящите аксесоари. Това най-малкото е часовник с кожена каишка и идентичен на колана и обувките или ботите цвят, които ще откриете в TEODOR.

За да комбинирате съвременния си бизнес кежуал стил, непременно посетете онлайн магазина на ТЕОДОР. Тук Ви очаква пълна гама от офис облекло, състоящо се от панталон, пуловер и риза, жилетка, палто, обувки и боти за отлична визия по време на срещи.

Надградете вашето офис облекло: ръководство за напреднали

ПАМУЧНА РИЗА С ФЛОРАЛНИ МОТИВИ

 

Цена: 99.99лв.

Ефектна риза от 100% памук, подходяща за пролетно-летен сезон.Цвят многоцветен.Втален силует.Флорални мотиви.Яка с неподвижни банели.Заоблен маншет.Копчета с лого.Моделът позира в размер L.

Преглед

Да добавим пуловер и риза или риза с жилетка

Според ТЕОДОР, небрежният аутфит позволява разнообразното съчетание на различни отделни дрехи за оформянето на подходящия работен тоалет за среща. Например, пуловерът и ризата са идеална комбинация през студените зимни месеци, а защо да не добавим и жилетка? Това са горни връхни дрехи, които идеално се съчетават както с обувките и ботите, така и с панталона и палтото.

Онлайн или на място в магазин на TEODOR имате на разположение пълна гама от офис облекло, цветове и размери за да подберете и комбинирате най-добрия си работен тоалет в бизнес кежуал стил. При трудности и допълнителни въпроси, нашият екип от експерти е на разположение, така че заповядайте.

В кои случаи можем да използваме и вратовръзка

Вратовръзката в офис облеклото на бизнес кежуал стила е подходяща за носене в комбинация със спортно-елегантно сако от TEODOR. Нейното поставяне обаче е за предпочитане, когато Ви предстои провеждане на важна делова среща. Тя добре се допълва както с пуловер, така и с жилетка и палто. Хубаво е да се комбинира още по цвят с обувките или ботите.

Кои детайли правят разликата при Бизнес Кежуал стил - съветите на ТЕОДОР

Особеното в работния тоалет за срещи е небрежният, но елегантен мъжки аутфит, чийто отделни детайли могат да бъдат пуловера и ризата с жилетка, отлично съчетаващи се с палто през зимата, панталон, обувки и боти. Защо да се доверите на ТЕОДОР в избора и как можем да Ви помогнем?

  • осигуряваме голяма гама от разновидности и цели комплекти;
  • на Ваше разположение са екип от експерти на TEODOR, готови да помогнат при правилния подбор;
  • всеки работен тоалет при нас е фирмена изработка и с нужното качество на достъпни цени.

Възползвайте се!

 

Обратно