Купи 3 вземи 20% Пазарувай

ЕКО ЧАНТА В ЧЕРЕН ЦВЯТ 200180133368-1

Продуктов код
200180133368-1
99,99 лв.
ЕКО ЧАНТА В ЧЕРЕН ЦВЯТ Черен ЕКО ЧАНТА В ТЪМНО СИН ЦВЯТ Тъмно син ЕКО ЧАНТА В КАФЯВ ЦВЯТ Кафяв
Чанта от 100% екокожа, подходяща за всякакви случаи. Цвят черен. Закопчаване с цип. Шагрениран ефект на кожа. Къси дръжки от гладка кожа. Дълга дръжка от техничеки текстил с ограничител. Лого в предна част. Джоб от плетена кожа в задна част. Вътрешна част от технически текстил. Размери: дължина 25см, височина 30см. Продуктът се предлага в черен, син, кафяв и цвят бордо.
100% ЕКО КОЖА

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.