ЖАКАРДОВ КОМПЛЕКТ КЪРПА И ПАПИЙОНКА В БЯЛО 220150133438-10

Продуктов код
220150133438-10
69,99 лв.
Налично в онлайн склад
ЖАКАРДОВ КОМПЛЕКТ В ТЪМНО СИНЬО И БОРДО Тъмно син ТЪМНО СИН КОПМПЛЕКТ КЪРПА И ПАПИЙОНКА С РЕЛЕФНИ ОРНАМЕНТИ Тъмно син КОМПЛЕКТ ПАПИЙОНКА И КЪРПА В ЕКРЮ С РЕЛЕФНИ ОРНАМЕНТИ Екрю ЖАКАРДОВ КОМПЛЕКТ КЪРПА И ПАПИЙОНКА В БЯЛО Бял КОМПЛЕКТ КЪРПА И ПАПИЙОНКА С ФИГУРАЛЕН МОТИВ Бордо
100% полиестер

Виж описанието
Комплект кърпа и папийонка от жакардов плат. Подходящ за всякакви поводи. Цвят бял. Мотив ситни фигурки. Размер папийонка стандартен. Закопчаване с метална кукичка. Размери кърпа25/25 см.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.