Купи 3 Вземи 20%. В кампанията не участват намалени продукти Пазарувай

ЧЕРЕН КОМПЛЕКТ ВРАТОВРЪЗКА И КЪРПИЧКА НА СИНИ ФИГУРИ 220150133439-2

Продуктов код
220150133439-2
79,99 лв.
Налично в онлайн склад
ЧЕРЕН ФИГУРАЛЕН КОМПЛЕКТ ВРАТОВРЪЗКА И КЪРПИЧКА Черен ТЪМНО СИН КОМПЛЕКТ ВРАТОВРЪЗКА И КЪРПА НА СРЕДНО СИНИ ОРНАМЕНТИ Тъмно син ФИГУРАЛЕН КОМПЛЕКТ ВРАТОВРЪЗКА И КЪРПА В БОРДО Бордо ЧЕРЕН КОМПЛЕКТ ВРАТОВРЪЗКА И КЪРПИЧКА НА СИНИ ФИГУРИ Черен
Комплект вратовръзка и кърпа от полиестер, подходящи за всякакви случаи. Цвят черен. Мотив сини фигури. Размер кърпа 24/24см. Ширина вратовръзка 7см.
100% полиестер

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.