Купи 3 Вземи 20% Пазарувай

ЕФЕКТНИ БУТОНЕЛИ ТИП ИРЛАНДСКИ ВЪЗЕЛ 190170133217-1

Продуктов код
190170133217-1
59,99 лв.
СРЕБРИСТИ БУТОНЕЛИ СЪС СИВ КАМЪК Сив ЕФЕКТНИ БУТОНЕЛИ ТИП ИРЛАНДСКИ ВЪЗЕЛ Сив ПРАВОЪГЪЛНИК УСУКАНИ БУТОНЕЛИ Сив СРЕБРИСТИ БУТОНЕЛИ С РЕЛЕФНИ ДИАГОНАЛИ Многоцветен КВАДРАТНИ ГРАВИРАНИ БУТОНЕЛИ Сив
Бутонели от лек метал, подходящи за официални случаи. Цвят сребро. Светъл оксид. Плетка тип ирландски възел. Луксозна кутийка. Размер универсален.
100% МЕТАЛ

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.