Идеи какъв подарък да изберем за мъж

Облеклото - винаги нужният подарък

 

Сред най-честите поводи, за които ни се налага да подготвим подарък са:

  • Имен ден;
  • Рожден ден;
  • Свети Валентин.

Едно универсално решение завинаги остава облеклото. Независимо дали ще заложите на това да купите и подарите пуловер, риза, блуза или тениска, то поне лесно ще избегнете чуденето. Още по-лесно е ако купувате за мъж, който Ви е близък. Това е така, защото освен, че сте добре запознати със стила му, знаете и кой е точният размер. За да направите наистина добро впечатление с избора си, избирайте качествени дрехи на доказани марки. Точно такива са и предлаганите от ТЕОДОР модели, сред които ще намерите от тениска до цял костюм и различни аксесоари. Изберете това, което знаете, че човекът отсреща наистина би харесал и знаете, че колкото и такива дрехи да има, то още една никога не е излишна.

 

Колко възрастен е мъжът

 

След като сме уточнили какъв е поводът, важно е да определим и годините на мъжа. Ако ще присъствате на 50-годишен юбилей, например, изберете нещо стилно и обрано. Мъжът на 50 е улегнал и една риза в земни тонове или пуловер за ежедневието никога не биха му били излишни. Ако ще ходите на парти по случай рождения или имения ден на приятел, който освен, че е по-малък на години е и по-екстравагантен, купете риза в комбинация с цветна папийонка, които наистина биха го зарадвали. Сигурни сме, че още веднага ще иска да ги облече. ТЕОДОР е мястото, където ще откриете подарък за всеки мъж, независимо от неговата възраст. Но внимателно подбирайте това, което избирате, особено ако не е за чак толкова близък човек, за да не изглеждате нелепо накрая. Ако ще присъствате на онези не чак толкова любими поводи на далечни роднини, винаги залагайте на класиката, независимо от годините. Тениска с яка, изчистен пуловер или риза винаги ще са сред най-добрите решения.

 

Защо да изберете ТЕОДОР

 

Тук е мястото, където да откриете всичко, което търсите по отношение на перфектната мъжка визия. Получавате качествени облекла на подходящи за това цени. Освен това, ТЕОДОР е добър избор и заради подаръчните ваучери, които предлага. Ако смятате, че не можете да изберете нещо, което наистина би зарадвало човека, за когото е предназначено, изберете сумата и му подарете ваучер, с който той сам да избере това, което му харесва и му е необходимо.

 

Назад към всички новини