КЪРПА ЗА САКО С ЯРКО ЧЕРВЕНИ ЕЛЕМЕНТИ 180260133204-3

Продуктов код
180260133204-3
29,99 лв.
Налично в онлайн склад
ЕФЕКТНА МЕЛАНЖИРАНА КЪРПА С КРЪГОВЕ Оранжев КЪРПА ЗА САКО С ЯРКО ФЛОРАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ Тъмно син ЕФЕКТНА КЪРПА С КАНТ Тъмно сив СИНЯ КЪРПА ОТ ФИНА ВЪЛНА Тъмно син КАФЯВА КЪРПА С ФЛОРАЛЕН МОТИВ Кафяв ЕФЕКТНА ЛИЛАВА КЪРПАС ЦВЕТЯ Лилав СИНЯ КЪРПА С ОРАНЖЕВИ ЦВЯТЯ Син КЪРПА ЗА САКО ОТ ФИНА ВЪЛНА Тъмно син КЪРПА ЗА САКО С ЯРКО ЧЕРВЕНИ ЕЛЕМЕНТИ Тъмно син КЪРПА В ЦВЯТ БОРДО С КРЪГЧЕТА Бордо
Виж описанието
Кърпа от 100% фина вълна,подходяща за всякакви случаи. Цвят тъмно син. Мотив червени детелини. Ситна структура. Размер 30см/30см.

Доставката на поръчаните стоки се осъществява чрез следните способи:

  • чрез куриерска услуга от трето лице

Доставката се извършва до адрес на потребителя на територията на Република България, освен ако в сайта не е посочено друго.

Срок за доставка от 3 до 5 работни дни

Доставките са с включена опция за преглед на пратката.

Разходите за доставка се покриват от Потребителя освен в случаите на доставка на стоки на стойност над 99.99 лв., в който случай разходите за доставка се поемат от Търговеца.
Виж повече тук

Потребителят има право да се откаже от договора без да посочва причина, без да дължи обезщетение или неустойка в 14-дневен срок, считано от датата на приемане на стоките от Потребителя или от трето лице.Транспортните разходи за връщане са за сметка на подателя. Повече информация може да намерите тук
При желание за замяна или рекламация на продукти участващи в промоция тип 2 за 1 или сходни, трябва да се върнат всички артикули участващи в промоцията.
Търговецът възстановява на Потребителя заплатената от него цена за върнатите стоки в срок от 14 работни дни.