Защо материята е важна при избор на обувки

Защо материята е важна при избор на обувки

На пазара днес, разнообразието от видове мъжки обувки е толкова голямо, че лесно можем да се объркаме какви всъщност да изберем и ще ни подхождат ли? Ето защо, в поредната ни статия ще споделим някои особености в тази посока и ще Ви представим нашите предложения и съвети.

Видове мъжки обувки в сайта

Продуктовата ни гама е доста разнообразна, но ако ги разграничим по варианти за употреба, то разновидностите се свеждат до три основни:

  • Официални - носят се само при официални случаи и с подобно облекло - кръщенета, сватби, бизнес срещи, фирмени партита. Те се разделят на отделни подвидове - оксфорд, дерби, елегантни, базови и т.н;
  • Спортни - удобни са за носене при повишена физическа активност. Те също имат свои подвидове: основно кецове и маратонки;
  • Ежедневни - това са мокасините, отличаващи се със своята лекота, красив външен вид и цялостна кройка. Тя се състои от две зашити заедно основни части, а именно странична и предна. Особеното е, че шевът винаги оформя и разграничава двете части на обувката.

Който и от описаните да предпочетете, имате значителен избор на цветове и нюанси, така че да направите максимално добра комбинация с облеклото.

Защо материята е важна при избор на обувки

КЛАСИЧЕСКИ ОБУВКИ ОТ ШАГРЕНИРАНА КОЖА

 

Цена: 219.99лв.

Обувки тип derby от 100% естествена кожа, подходящи за всякакви поводи.Цвят тъмно син.Шагрениран ефект.Гарнитура от гладка кожа.Тонални връзки.Подметка microlight.Вътрешна част - кожа.Продуктът се предлага в тъмно син и цвят бордо.

Преглед

От какви материи са направени

Винаги, когато отидем в магазина, един от важните за нас показатели, на който обръщаме внимание е материята на изработка:

  • Кожа - всички знаем за предимствата на естествената кожа. Тя е изключително устойчива на странични механични влияния, дълготрайна е и доста трудно се къса или протърква. В същото време, изделията, направени от нея, изглеждат страхотно и не предизвиква алергии;
  • Велур - отново кожа, добита обаче от дивите кози, овце и елени. Тя е устойчива на високи температури, не се износва лесно и всички изработени от него продукти са дълготрайни, удобни и красиви;
  • Лак - тук имаме допълнително третиране с външен слой полиуретанова смола, придаваща специален лъскав блясък, отразяващ дори светлината. Въпреки фината си и крехка повърхност, тя е издръжлива на надрасквания, ниски и високи температури. При конкретна грижа, може да е доста издръжлива.

Какво трябва да знаем при избора си

В мъжката мода съществуват някои правила, спазването на които ще Ви позволи по-лесно и безпроблемно да се разграничавате от голямото многообразие и веднага да се насочите към точния модел:

Знайте, че при нас получавате 14 дни, за да изпробвате покупката си и да я върнете или подмените с друг номер или модел. Само така си гарантирате, че наистина ще получите обещаното високо качество на изработката и че ще Ви стои удобно на крака. Посетете ни онлайн на Teodor.bg и разгледайте гамата ни. Ако изпитвате колебания, трудности в подбора или тематични запитвания, задължително се свържете с наш консултант. Всеки от екипа ни е с дългогодишен опит в областта и със сигурност ще Ви е от полза.

  • Цвят - за най-консервативно се счита черното. То се използва при съчетание с костюм и като цяло с официални дрехи. Нюансите от кафяво и бежово се предпочитат от почитателите на кежуал стила. Той дава малко по-голяма свобода при подбора и комбинацията. Останалите нюанси спадат към профила Крейтив, където самостоятелно подбирате и показвате своята идентичност;
  • Правилния номер - за да се чувстваме комфортно, когато обуем новата си покупка, нейната големина трябва да е добре подбрана. За целта още в домашни условия измерете дължината на ходилото си от началото на петата до най-дългият си пръст и прибавете още един сантиметър. Когато отидете в магазина, разгледайте наличните номера и съответстващите към тях дължини на ходилото и сверете с Вашето измерване;
  • Качество - огледайте внимателно продукта - неговите шевове, състояние на материята, за наченки на разлепване и т.н. Всичко трябва да е перфектно и да е с миризма на ново.

Обратно