Удобството и комфорта не изключват стила в лицето на мъжките пуловери

Митове за носенето на мъжки пуловери

 

Тези връхни облекла стоят изискано и красиво, ако са правилно подбрани. Ако Ви се е случвало да чуете, че са отживелица и демоде, то бързо забравете тези изречения, защото зимният мъжки пуловер е част от модните тенденции и задължително трябва да присъства във Вашия гардероб. Благодарение на него, можете едновременно да изглеждате и да се чувствате добре. Различните видове, които ще намерите на teodor.bg ще Ви помогнат да се сдобиете с най-доброто и да направите перфектната комбинация. Разчупете визията си с различен цвят и добавени по него детайли. Изразете себе си, независимо дали сте в работна среда или навън с приятели.

 

3 основни типа според кройката и материята

 

Пуловерът представлява прилепнало по тялото горно облекло, чиято основна функция е да ни топли. Според материята разделяме моделите на:

  • Памучни;
  • Вълнение;
  • Кашмирени.

Кройките също се различават и ако не знаете коя би била най-подходящата за вас, посетете магазините на ТЕОДОР, където лесно ще я откриете. Според кройката основните модели са:

  • С кръгло - най-често предпочитаното деколте;
  • С V-образно деколте, което издължава шията и ви прави по-стройни;
  • С висока яка - по-рядко предпочитана от мъжете кройка.

В зависимост от Вашите нужди изберете плетени или по-тънки варианти. Ако Ви се налага да присъствате на делово събитие изберете тънка материя и V-образно деколте в семпли и класически нюанси. Ако просто сте решили да се разходите или да се срещнете с приятели през свободното време, спокойно заложете на по-свободен плетен модел. 

 

Актуални стилови комбинации по предложение на ТЕОДОР

 

Винаги следвайте правилото, че тънките модели трябва да стоят по-прилепнало към тялото, докато с по-дебелите можете да си позволите да Ви стоият по-отпуснато. Мъжкия пуловер можете да комбинирате с почти всичко. Можете да бъдете облечени само по тях или да съчетаете с риза отдолу. Комбинирайте дънки и модел с по-висока яка или спортно-елегантен панталон с тънък изчистен модел. Комбинирайте още с вълнено сако или шал, които ще придадат на визията Ви още повече елегантност, стил и увереност.

Назад към всички новини