Топ 3 официални мъжки аксесоара: какво забелязват дамите

Мъжки часовник или кожена гривна: демонстрация на класа

Мъжкият часовник или кожената гривна винаги е първият аксесоар, който дамите забелязват, особено през летния сезон, когато ходим по къси ръкави. Мъжкият часовник или кожената гривна стоят изключително елегантно в непринуден стил, например с риза и засукани нагоре ръкави. По този начин, мъжът изглежда в очите на дамите като смел и уверен мачо, гогов да осигури стабилност и сигурност на жената. За целта посетете TEODOR.

Затвърждаване със стилна вратовръзка или папийонка

В случай, че обичате строгия и делови стил, то стилната и тясна вратовръзка или папийонка са много харесвани от страна на дамите аксесоари. Те правят мъжа елегантен и спретнат, който със сигурност е добре изглеждащ в женските очи. В никакъв случай обаче не носете папионка и широка вратовръзка на среща или на увеселително мероприятие - изглежда глупаво и изключително неподходящо. Задължително се комбинира поне със спортно-елегантно сако, без значение дали става дума за папионка или вратовръзка.

Завършек с добре комбиниран цветово колан

Коженият колан отдавна не е просто средство за придържане на панталона. Той е стилен аксесоар, който е в състояние силно да подчертае елегантността и външния стил. Това е особено валидно, ако е добре подбран и цветово комбиниран с останалите допълнения. Коланът е един от аксесоарите, които първи се забелязват от дамите и към цветовия му избор не бива да се отнасяме с пренебрежение.

 

Например, задължително коланът трябва да е изработен от естествена скъпа кожа, чийто цвят да е сходен с този на останалите аксесоари. Ние в TEODOR имаме подходящите решения за Вас, така че посетете ни.

Бонус препоръки от TEODOR за съчетание с мъжки парфюм според повода

Комбинирайки добре мъжкия часовник, кожената гривна, вратовръзката и папионката, накрая трябва добре да съчетаем и парфюма според повода. Ето няколко предложения от нас:

  • за среща - за да впечатлим дамата е добре да заложим на приятен аромат, като този на естествените съставки, като ветивер и кехлибар;
  • за дискотека - добър вариант са феромоновите парфюми, които действат възбуждащо на противоположния пол;
  • през лятото - през горещия сезон от годината е препоръчително да ухаем на свежест и прохлада.

 

За да комбинирате правилно отделните допълнения към мъжкия аутфит, свържете се с представител на TEODOR и той ще Ви съдейства в избора.

Назад към всички новини