Тенденции при мъжките ризи

Тенденции при мъжките ризи

Ризите са задължителен елемент от мъжкия гардероб и те лесно ще създадат от най-обикновения човек, желан обект от много дами, визуално превръщайки го в строен и изтънчен джентълмен. А с настъпването на студения сезон идва и времето от закупуването на модели от есенно-зимните колекции 2017-2018. Нека по-долу обобщено разгледаме какви са тенденциите в момента.

Кои са основните типове

Въпреки огромното разнообразие на пазара, те се делят на два типа, а именно класически и неформални.
 
Първите са предпочитани в случаите, когато дрес-кодът е строг и изключително официален - бизнес срещи, мероприятия, коктейли и т.н. В много ситуации се комбинират с костюм и е препоръчителен еднотонния цвят.
 
Вторите са в противоположната посока от първите и при тях хоризонтът за избор и вариантите за комбинации са значително по-широки. Спадат към спортния стил и се отличават с различните си стилови особености. В тях се срещат модели с всевъзможни рисунки, принтове и елементи във вид на повече джобове или кръпки по лактите на ръкавите.
 
Подходящи са, както за ежедневна употреба, така и за не особено официалните моменти - в дискотеката, на театър, в заведенията и т.н. 
 

Актуалните за сезона

  • Тип клетка - представлява пресичане на вертикални и хоризонтални, дебели или тънки ивици, образуващи решетка. Стилистите препоръчват да притежавате поне една подобна в гардероба си. Наличното в момента разнообразие от стилове, ще ви помогне да изберете подходящата за всекидневна употреба, за работа, бизнес срещи или отдих;
  • На райета - отново класически и подходящи за всякакви случаи. Разположението на ивиците, в разрез с всякакви модни тенденции, могат да бъдат с различно разположение. Така ще разчупите малко скучният еднотонен фон;
  • Деним дънковите ризи - класиката в жанра! Днешните осъвременени варианти са се превърнали в едни от задължителните елементи на мъжкия гардероб. Отлично решение, както за ежедневно носене, така и за не толкова официалните поводи;
  • С принтове - тук отговорност носи дизайнерската креативна мисъл. Ще останат винаги на мода и предпочитани, защото вече има създадено изключително широко разнообразие от решения за всеки случай;
  • Модел с цип - страхотно актуално предложение, премахващо досадното закопчаване на копчетата. Сега вече само закопчавате ципа и готово. Съществуват достатъчно вариации за да изберете за всеки ден от живота.
Тенденции при мъжките ризи

ЧЕРНА ВТАЛЕНА РИЗА БАЗОВ МОДЕЛ

Стара цена: 69.99 лв.

Цена: 19.99лв.

Риза къс ръкав от 100% памучен материал, подходяща за всякакви случаи.Цвят черен.Базов модел.Гладка структура.Яка с банели.Бродерия лого на гръб под яка.Моделът от снимката е облечен в размер М.Продуктът се предлага в тъмно син, светло син, черен, бял, лилав и средно син цвят.

Преглед

Предпочитаните цветове

Дизайнерите съветват мъжете да имат поне по една черна и бяла елегантна риза, като първите си остават класически и е прието да се носят навсякъде, а вторите разбира се не изостават по практичност. 
 
Препоръчително е обаче да не се придържате само към консервативните и общоприети насоки, а да разчупите малко стайлинга, отдавайки предпочитание и на нестандартните предложения с големи ярки щампи и геометрични фигури.
 

Защо да купим от TEODOR

Защото гамата ни от мъжки елегантни облекла е изключително обширна и на достъпни цени. В онлайн-магазина ни имате достъп до множество възможности за отстъпки, да подарите ваучер на скъп за вас човек и още много други. Пазарувайки от нас дори, получавате възможност за връщане на покупката, ако не я харесвате, да се консултирате със специалист при нужда и всичко това можете да го направите от мобилното си устройство, докато седите пред телевизора у дома.
 
Побързайте, очакваме Ви!

Обратно