Тенденции при мъжките ризи

Кои са основните типове

Въпреки огромното разнообразие на пазара, те се делят на два типа, а именно класически и неформални.

 

Първите са предпочитани в случаите, когато дрес-кодът е строг и изключително официален - бизнес срещи, мероприятия, коктейли и т.н. В много ситуации се комбинират с костюм и е препоръчителен еднотонния цвят.

 

Вторите са в противоположната посока от първите и при тях хоризонтът за избор и вариантите за комбинации са значително по-широки. Спадат към спортния стил и се отличават с различните си стилови особености. В тях се срещат модели с всевъзможни рисунки, принтове и елементи във вид на повече джобове или кръпки по лактите на ръкавите.

 

Подходящи са, както за ежедневна употреба, така и за не особено официалните моменти - в дискотеката, на театър, в заведенията и т.н. При първите се наблюдават също и дебели ризи, които влизат в категорията зимни ризи и са подходящи за сезон есен-зима.

 

Актуалните за сезона

  • Тип клетка - представлява пресичане на вертикални и хоризонтални, дебели или тънки ивици, образуващи решетка. Стилистите препоръчват да притежавате поне една подобна риза в гардероба си. Наличното в момента разнообразие от стилове, ще ви помогне да изберете подходящата за всекидневна употреба, за работа, бизнес срещи или отдих;
  • На райета - отново класически и подходящи за всякакви случаи. Разположението на ивиците, в разрез с всякакви модни тенденции, могат да бъдат с различно разположение. Може да разчупите малко скучният еднотонен фон и с карирана риза по-същия начин;
  • Деним дънкови ризи - класиката в жанра! Днешните осъвременени варианти са се превърнали в едни от задължителните елементи на мъжкия гардероб. Отлично решение, както за ежедневно носене, така и за не толкова официалните поводи;
  • С принтове - тук отговорност носи дизайнерската креативна мисъл. Ще останат винаги на мода и предпочитани, защото вече има създадено изключително широко разнообразие от решения за всеки случай;
  • Модел с цип - страхотно актуално предложение, премахващо досадното закопчаване на копчетата. Сега вече само закопчавате ципа и готово. Съществуват достатъчно вариации за да изберете за всеки ден от живота.

 

Предпочитаните цветове

Дизайнерите съветват мъжете да имат поне по една черна и бяла елегантна риза, като първите си остават класически и е прието да се носят навсякъде, а вторите разбира се не изостават по практичност. 

 

Препоръчително е обаче да не се придържате само към консервативните и общоприети насоки, а да разчупите малко стайлинга, отдавайки предпочитание и на нестандартните предложения с големи ярки щампи и геометрични фигури. Също така и карирани, дебели, зимни, с дълъг ръкав, вталени, свободни ризи. Както на Вас Ви харесва.

 

Защо да купим от TEODOR

Защото гамата ни от мъжки елегантни облекла е изключително обширна и на достъпни цени. В онлайн-магазина ни имате достъп до множество възможности за отстъпки, да подарите ваучер на скъп за вас човек и още много други. Пазарувайки от ТЕОДОР дори, получавате възможност за връщане на покупката, ако не я харесвате, да се консултирате със специалист при нужда и всичко това можете да го направите от мобилното си устройство, докато седите пред телевизора у дома.

 

Побързайте, очакваме Ви!

Назад към всички новини