Бихме искали да Ви уведомим, че съобразно почивните дни, пратките се очаква да закъснеят. Весели празници!

Съвети за стайлинг за 20 годишни

Съвети за стайлинг за 20 годишни

20 годишната възраст е тази, през която тийнейджърът започва да възмъжава и се променят и модните му вкусове. Така гардеробът му претърпява трансформация и стайлингът се променя. Какъв е той и кои са ключовите елементи ще обясним в настоящия ни материал.

Собствен стил, когато си на 20

С оглед на това, че съвременните 20 годишни младежи, когато става дума за начин на обличане и държание, те често са повлияни от видяното по телевизията. Така, че не е трудно да се добие представа за разбиранията на днешните младежи и предпочитанията им към облеклото.

В днешно време се забелязва тенденция към бизнес визията и елегантността, чиято цел е внушаване в околните за успешност и финансово благосъстояние. Това на свой ред води до закупуване на плътни, прилепнали по тялото дрехи и по специално различни официални костюми, ризи и спортни анцузи. Всички те са плътни по тялото, защото целта е да се покаже отличната тренирана във фитнеса фигура, която вече е видяна по телевизията.

Други пък имитират поведението и начина на обличане на рапърите, давани по телевизията. Характерният за тях стил е обратен на гореописания. Те носят широки дрехи, спортен тип, като дънки, кецове, суичъри.

Съвети за стайлинг за 20 годишни

ПАМУЧНО САКО В ЦВЯТ ИНДИГО

 

Цена: 179.99лв.

Сако от памучен материал, подходящо за всякакви случаи.Тъмно син цвят.Втален силует.Ситна структура.1 шлиц.Джобове капаци.Свален ревер.Копчета в цвят бордо.Подвижен аксесоар на ревер очила.Вискозен хастар в принт синьо и бордо.Принтиран детайл под яка.Моделът позира в размер 48.Продуктът се предлага в тъмно син, индиго и цвят бордо.

Преглед

Ключови елементи за гардероба:

  • Тъмни дънки - както знаем, тъмният цвят е символ на строгост, успешност и влияние, а по-горе споменахме, че желанието на днешните младежи е да блеснат именно в подобна светлина, но все пак знаем, че не е удобно да ходим постоянно с костюм;
  • Бели ризи - тъмното, примесено с бяло е класическа комбинация за официалност и всъщност са предпочитани от младите представители на силния пол;
  • Елегантни обувки - разбира се, няма как да сме елегантни без съответните обувки. Ето защо, предпочитани са различните видове и се носят на партита по заведенията и по-рядко, когато купона е в домашна обстановка;
  • Костюм - той е задължителен във всеки гардероб на съвременните тийнейджъри и по-често всъщност става дума за комплекта от бала, състоящ се от риза, сако и панталони;
  • Бели спортни обувки - често всъщност говорим за високи модерни кецове, комбинирани с подходящо ластично долнище, тип клин, също подчертаващ фигурата на тялото.

Ако искате и Вие да изглеждате стилни и елегантни, заповядайте при нас в Теодор и със сигурност ще излезете от магазина с коренно променена визия и стайлинг. При нас, ще получите различни начини за цялостна визуална промяна, защото ние разполагаме с висококачествени маркови дрехи за 20 годишните тийнейджъри на уникално атрактивни цени, придружени с промо-оферти. Разбира се, при трудности и възникнали въпроси, винаги можете да се обърнете към експертите ни и те ще Ви съдействат. Очакваме Ви!

Обратно