Сако и панталон - най-добрите комбинации

Възможни комбинации от цветове

За да не изглеждаме претрупани в различни по-тъмни и светли нюанси, придаващи ни вид на клоун, ще разгледаме най-често използваните и добре наложили се отделни цветови решения:

  • Синьо сако и бежов панталон - ефектно за зимата и лятото облекло, без строги ограничения във вида, сако от велур, жълто сако. Изборът трябва да се свежда до личните Ви предпочитания за стил и форма на фигурата. Тъй като днес сравнително модерен е вталеният образ, напълно добро решение ще бъде да се придържате към него, като същото важи и за панталона;

 

  • Комбинация между сиво и синьо - за кои случаи е подходящо

Доста използвано съчетание в модата за вечерен стайлинг при мъжете, където в условията на приглушена светлина, погледът е насочен към лицето, поради по-контрастиращия акцент на сакото. Разбира се, подобен стил е удачен и за офиса, защото предразполага към работа и се вписва в корпоративната среда.

 

За да завършите изцяло образа, препоръчително е да заложите на балата риза и неутралната вратовръзка с черни класически обувки. За вечерта по-печелившата селекция е тениска с маратонки или кецове.

 

Подходящи модели от Teodor.bg

В продуктовата гама на онлайн магазина на Теодор са достъпни различни видове на вталени и спортно-елегантни блейзъри, спортно-елегантни сака и структурни трика. Имате богата цветова гама от мъжки сака на разположение, от която да направите желаната от Вас комбинация на отлични и привлекателни цени. Получавате достъп до едно-редови сака за неофициални поводи, както и мъжки панталони с филетка, мъжки спортно-елегантни панталони, мъжки официални панталони или пет джоба и богат избор.

 

В случай, че срещате трудности или се нуждаете от допълнителна професионална помощ, не се притеснявайте да потърсите нашите експерти. Те са с дългогодишен опит в сферата и мога да дадат ценни съвети за Вашия стайлинг. Отдавайки предпочитание на нас, ще получите 14 дни срок, след получаването на покупката си, да прецените желаете ли да задържите облеклото или искате да го върнете или да направите замяна за друга номерация.

 

Също, получавате отлично работеща и интуитивна за навигация уеб-платформа, позволяваща извършване на поръчки без регистрации и оставяне на лични данни. Пазарувате също през мобилния си телефон или настолния и преносим компютър и се възползвате от преференциите на картите за лоялност при покупки над 500 лв. Възползвайте се!

Назад към всички новини