Сако и панталон - най добрите комбинации

Сако и панталон - най добрите комбинации

Спортно-елегантният стил през годините придоби изключително голяма популярност сред мъжете, защото изглеждат елегантно в неофициална форма. За да бъде пълен ефектът обаче е необходимо добре да се съчетаят отделните нюанси. Ето защо, сега ще обърнем внимание на най-използваните, а именно синьото, бежовото и сивото. Ще видим кога и как е удобно да ги съчетаем.

Възможни комбинации от цветове

За да не изглеждаме претрупани в различни по-тъмни и светли нюанси, придаващи ни вид на клоун, ще разгледаме най-често използваните и добре наложили се отделни цветови решения:

  • Синьо сако и бежов панталон - ефектно за зимата и лятото облекло, без строги ограничения във вида. Изборът трябва да се свежда до личните Ви предпочитания за стил и форма на фигурата. Тъй като днес сравнително модерен е вталеният образ, напълно добро решение ще бъде да се придържате към него, като същото важи и за панталона;
  • Комбинация между сиво и синьо - за кои случаи е подходящо Доста използвано съчетание в модата за вечерен стайлинг при мъжете, където в условията на приглушена светлина, погледът е насочен към лицето, поради по-контрастиращия акцент на сакото. Разбира се, подобен стил е удачен и за офиса, защото предразполага към работа и се вписва в корпоративната среда.
  • За да завършите изцяло образа, препоръчително е да заложите на балата риза и неутралната вратовръзка с черни класически обувки. За вечерта по-печелившата селекция е тениска с маратонки или кецове.
Сако и панталон - най добрите комбинации

СИНЬО КАРИРАНО САКО ОТ ФИНА ВЪЛНА С ЕЛАСТАН

 

Цена: 219.99лв.

Сако от фина вълна с вискоза, подходящо за всякакви случаи.Цвят син.Втален силует.Дискретно каре.Свален ревер.Джобове с капак.2 шлица.Тонален вискозен хастар с контрастни елементи.Моделът позира в размер 48.

Преглед

Подходящи модели от Teodor.bg

В продуктовата гама на онлайн магазина на Теодор са достъпни различни видове на вталени и спортно-елегантни блейзъри и структурни трика. Имате богата цветова гама на разположение, от която да направите желаната от Вас комбинация на отлични и привлекателни цени. Получавате достъп до едно-редови сака за неофициални поводи, както и мъжки панталони с филетка или пет джоба и богат избор.

В случай, че срещате трудности или се нуждаете от допълнителна професионална помощ, не се притеснявайте да потърсите нашите експерти. Те са с дългогодишен опит в сферата и мога да дадат ценни съвети за Вашия стайлинг. Отдавайки предпочитание на нас, ще получите 14 дни срок, след получаването на покупката си, да прецените желаете ли да задържите облеклото или искате да го върнете или да направите замяна за друга номерация.

Също, получавате отлично работеща и интуитивна за навигация уеб-платформа, позволяваща извършване на поръчки без регистрации и оставяне на лични данни. Пазарувате също през мобилния си телефон или настолния и преносим компютър и се възползвате от преференциите на картите за лоялност при покупки над 500 лв. Възползвайте се!

Обратно