С какво се носи бяла тениска?

Универсално решение за ежедневно и официално облекло

Както знаем, бялото е сред класическите цветове в мъжката мода и то реално е подходящо за съчетание с всички останали нюанси. Това особено важи при ежедневното и официално облекло. Тя може да е отлично допълнение към цялостния образ, особено при кежуал стила, където комбинацията със спортно-елегантно сако и панталон ще създаде невероятно подходяща визия. 

 

С бялата тениска, един мъж може да прави множество съчетания, така че да се облича в различен стил, според особеностите на събитието. Така например, чрез нея можете да се облечете и спортно - с дънки и кецове за всекидневно носене.Памучни, изчистени тениски с яка от TEODOR са също отличен избор.

 

Акцент върху аксесоарите

На белия фон, дори и най-малките аксесоари акцентират и погледите се насочват точно към тях. Сред мъжките украшения, освен различните видове кожени и текстилни гривни, се предлагат и гердани с мъниста. Те в повечето случаи са черни или кафяви, което седи много добре на белия фон на тениската. Лятото е отлично време за носенето на подобни допълнения, защото целодневно сме по къс ръкав и поставените по нас аксесоари са ясно видими от околните хора.

 

Но защо всъщност да носим аксесоари?! Много просто! Те придават индивидуална външност и послание към околните хора, че следите модата, разбирате я и се грижите за своята външност. Те Ви позволяват да добавите още една нотка завършеност към цялостната си визия и да се представите в най-добрата си светлина, особено ако правите публични изяви.

 

Бяла тениска съчетана с цветна риза

Първоначално, комбинацията с бяла тениска и цветна риза вероятно звучи стряскащо, но отдавна това се е превърнало в стандарт за съчетание сред младежите. Подобна комбинация е удачна, но в случай, че ризата е постоянно разкопчана. Тя трябва да е с къс ръкав и обикновено се допълва с къси панталони. Среща се в уличния и кежуал стил и се прилага обикновено при приятелски събирания в парка или на купон в къща.

 

Понякога дори се прибягва до завързването на някакво горнище около кръста, което окончателно завършва общия образ.

 

За да се възползвате и Вие от описаните комбинации, посетете някой от магазините на ТЕОДОР в страната и се докоснете до висококачествени решения на отлични цени. Избирайки нас, Вие се възползвате още от:

  • винаги най-добрите предложения;
  • отлично заредената продуктова гама от всевъзможни варианти за избор;
  • бързо и адекватно обслужване от екип специалисти;
  • срочни доставки из цялата страна с опцията преглед и тест преди да платите.

 

Възползвайте се и Вие!

Назад към всички новини