С какво да съчетаем мокасини през лятото?

Тъй като първото правило да изглеждате добре с нещо, е да знаете с какво да го комбинирате, е време мъжете да започнат да обръщат повече внимание на това. Мокасините стават все по-популярни в днешно време. Проблемът е, че има хора, които не знаят кое с какво да комбинират, за да изглеждат добре. Първата стъпка към намирането на решение е да се разбере какви видове има.

Мокасините без връзки са първият вариант. Вторият са моделите с връзки. Но не ги бъркайте с обикновения чифт обувки, защото те са изработени от естествена кожа, набук или велур. Това е и разликата - стандартните модели са направени само от кожа. Повечето мъже избират тези без връзки, защото им е по-лесно да ги обуват и събуват без да се налага да се навеждат и да връзват връзки. За да Ви улесним, ще дадем няколко идеи за комбиниране на този тип обувки през пролетта и лятото.

 

 

Комбинации за пролетните дни

Времето през тази част от годината е много променливо. Когато излизате сутрин е хладно, а следобед температурите са високи. Има опасност и от неочаквани дъждове. Затова ние Ви съветваме да изберете модели от естествена кожа или набук. С тях ще се чувствате добре, когато е горещо, но ще Ви предпазят и ако внезапно завали. Можете да ги комбинирате с панталон или дънки, като и с двете стоят много добре. Ако трябва да направите елегантно съчетание, нагоре можете да заложите на комбинация с риза, ако заложите на небрежно - тениската е добър вариант.

Как да се носят лятото

През лятото най-често се носят чехли или сандали, но ако сте от хората, които предпочитат затворени обувки, не избирайте маратонки, които ще Ви запарват краката, а мокасини. Те са перфектният вариант за затворен модел през лятото. Тенденциите за това лято са къси панталони, риза и мокасини. Ако искате модерни и качествени модели, можете да ги откриете в ТЕОДОР. На сайта има голямо разнообразие, от което да избирате, просто се насочете към модел и цвят и ще получите много предложения.

Назад към всички новини