С какво да носим спортно-елегантна риза

Класически мъжки модели

Те са за по-официалните поводи или за бизнес срещи. Можете да ги съчетаете с дълги ленени панталони, официални с ръб или дори класически дънки. Това се отнася най-вече за моделите с къс ръкав. Тези, които са с дълъг е по-удачно да се носят с прав панталон с по-официална кройка. Етикетът позволява да пропуснете сакото и вратовръзката и тяхната липса по никакъв начин няма да се отрази на елегантния Ви аутфит. Трябва внимателно да изберете обувките обаче, тъй като не е приемливо да се комбинират с маратонки или други спортни обувки.

 

Спортно-елегантни мъжки ризи

Те са широко обхватни, когато става дума за комбиниране и все повече се търсят, защото са подходящи за всякакъв вид срещи и стилове. Освен това ленените модели са много удобни и са много подходящи за лятото. За този сезон са модерни свежите цветове, както и моделите с щампи и цветя. Ленените мъжки ризи смело можете да комбинирате с къси панталони от деним или от друг плат. Ако я носите разкопчана на морето, можете да я съчетаете и с по-спортни къси панталони. Със сигурност ще изглеждате стилни по всеки повод. 

Напоследък много мъже предпочитат да носят ленените мъжки ризи с панталон до коляното и с мокасини в контрастен цвят. Дизайнерите също го препоръчват за този сезон. Внимателно избирайте цветовете на всички дрехи и обувки - това, че са модерни, не означава, че Ви отиват. Ленените ризи се предлагат най-често с къс ръкав, защото са по-подходящи за топлото време. Не са подходящи за под сако, защото тази материя се мачка лесно и няма да стои добре, когато се съблечете.

В онлайн магазин ТЕОДОР ще откриете голямо разнообразие от всякакви модели дрехи за по-силната половина на човечеството. В магазина ще намерите ленени, официални, класически, спортни, спортно-елегантни и други. Можете да избирате и между цели костюми, както и да ги съчетавате и да комплектовате сами отделните артикули. Качеството е на много високо ниво, а магазинът е с утвърдено име вече дълги години. А ленената риза може да се окаже перфектният вариант за Вашето слънчево лято.

 

Назад към всички новини