Правилната дължина на панталона

Правилната дължина на панталона

Правилно подбраната дължина на панталона в TEODOR е от изключителна важност за отличната ни външност и създаването на добро впечатление сред околните. За кого са подходящи моделите “без чупка”, “с лека чупка”, “със средна чупка”, “с пълна чупка” според стила, колко под глезена трябва да е крачола и има ли контакт с обувките в съответствие със съвременната мъжка мода? Какви са съветите и предложенията на ТЕОДОР?

Панталоните "Без чупка" са идеални за слаби мъже

В мъжката мода, крачолите "без чупка" по мнението на TEODOR отлично се вписват при слабите мъже, защото те са стройни. Това е подходящо за ниските мъже, което визуално ги издължава. Дължината обикновено е до глезена и според стила се подбират и обувките. Характерното за моделите "Без чупка" е липсата на набръчквания, което се случва при правилен подбор.

Какви са останалите особености при избора "Без чупка" и как да го направите правилно? Заповядайте в ТЕОДОР, където нашите експерти ще Ви помогнат според стила Ви и правилата на мъжката мода.

Правилната дължина на панталона

СТРУКТУРЕН ПАНТАЛОН В ЧЕРНО

 

Цена: 109.99лв.

Панталон от ситно структуриран памучен материал с еластан.Цвят черен.Свободен силует.Плат панамена сплитка.Италиански джоб в предната част.Двойна филетка с копче на гърба.Закопчаване с копче и метален цип.Копчета с лого.Моделът позира в размер 50.Продуктът се предлага в 5 цвята.

Преглед

"Модерният бизнесмен"; + кройка слим за панталони с "Лека чупка"

Модерните бизнесмени днес е прието да носят модели с т.н. "Лека чупка", която се изразява в еднократното прегъване на крачола в контакта му с обувките при изправеното Ви положение. Според стила, "Леката чупка"; в кройка слим е до глезена, което е в съответствие с мъжката мода. За да се възползвате и Вие от т.н. "Лека чупка", посетете онлайн магазина на ТЕОДОР.

Крачоли със "Средна чупка" подхождат най-много на джентълмените от средна възраст

Характерното при дължината на панталона със "Средна чупка"; по мнението на TEODOR e нейната хоризонтална разположеност, която е малко забележима. Тя е видима в предната част и обикновено се оформя при подходящата дължина до глезена. Така при контакт с предната най-горна част на обувките се образува и т.н. "Средна чупка";. Подобен подгъв често придава елемент на елегантност, присъща за този тип хора.

За да научите повече за дължината на панталона със "Средна чупка" според стила, посетете дори и към този момент онлайн магазина на ТЕОДОР.

Панталоните с “Пълна чупка” са за по-пълни и по-възрастни господа

"Пълната чупка" означава, че крачола пада под глезена до петата, образувайки "Пълна чупка" в долната част. Тя е характерна за по-възрастните господа и покрива крака както отзад, така и отпред. В този случаи, при седнало положение, чорапите остават скрити, а при изправено положение "Пълната чупка" е значително по-видима от останалите, описани по-горе.

Предложения на ТЕОДОР за обувките при всеки вид

Всеки от видовете е подходящ единствено при носене на официални обувки според стила в мъжката мода. В онлайн магазина на TEODOR ще намерите всичко необходимо за да изглеждате невероятно при всеки официален повод. Избирайки нас можете да се възползвате от:

  • голямото разнообразие на асортимента в магазина на TEODOR;
  • отличните цени, достъпни за всички;
  • актуалните модели с крачоли под и над глезена, характерни за мъжката мода.

Заповядайте и Вие!

Обратно