Бихме искали да Ви уведомим, че съобразно почивните дни, пратките се очаква да закъснеят. Весели празници!

Обувки за дънки - подходящи комбинации

Обувки за дънки - подходящи комбинации

В зависимост от повода, комбинацията между дънки и обувки е различна, така че в днешния ни материал ще споделим някои съчетания в зависимост от мястото на посещението. Как правилно да се облечем и да създадем красив цялостен образ в различните среди и още други общи насоки ще научите по-долу.

Комбинация за неформална среда

Подобна среда не изисква голяма елегантност и строгост, а по-скоро ни предразполага да се чувстваме свободни. Това в пълна сила важи и за носенето на дънки:

  • Обувки стил кежуал - това са удобните и небрежни неофициални аналози за разходка. Характерното за тях, е че те са леки и с отлична външност, подчертавайки уличния стил и перфектно вписващи се в обстановката, провеждаща се на подобно място;
  • Кецове, маратонки - по-спортния стил също е за предпочитане, защото кракът се чувства свободен и отпуснат, а също получава нужния комфорт за свободно движение. 

Препоръчително е цветовият избор да е по-дискретен, така че да не привличаме излишно погледите, като това може да са черното, сивото или тъмно-синьото. Цялостният образ трябва да е семпъл, без да се отличава с особени ярки декори и привличащи вниманието елементи. 

Обувки за дънки - подходящи комбинации

ЕФЕКТНИ СИНИ КЕЦОВЕ С КОНТРАСТИ

 

Цена: 139.99лв.

Кецове от 100% естествена кожа, подходящи за пролетно летния сезон.Цвят светло син.Гарнитура на задна част в контрастен цвят.Украсителни зик заг тигели.Контрастни връзки.Комфортна шита подметка от термо пластична гума.Продуктът се предлага в черен,тъмно син,бял и светло син цвят.

Преглед

За по-официални събития - кежуал

При такива случаи е нужно да обърнем внимание на елегантността, но не прекалено. Добър вариант е употребата на кецове или мокасини. Подобен стил на съчетание е приемлив за посещение на улични събития, като различни сборове и площадни празници. В такива ситуации се забелязва лека доза елегантност, но в уличен стил, където облеклото е по-разпуснато. Такъв дрес-код напълно съответства и на събитието, което не е официално, но изисква доза стилност.

Общи препоръки обувки + дънки

Стилистите в никакъв случаи не препоръчват комбинирането с официални кожени модели, защото изборът съответства на бизнес-костюма, но не и на неформалния стил. Добър вариант за съчетание са:

  • Маратонки;
  • Боти.

Какъвто и да е поводът за посещение, ние в Теодор онлайн имаме подходящите за Вас мъжки дрехи на отлични цени и високо качество. Продуктовата ни гама е достатъчно широка, за да получите образът, за който винаги сте мечтали. Само ние можем да Ви предложим стил на обличане, за който останалите да Ви завидят, а Вие да получите нужното самочувствие и то с изгодни оферти.

Ако изборът Ви затруднява или имате допълнителни запитвания относно предлаганите в магазина ни стоки и услуги, в никакъв случай не пропускайте да се свържете с нас. Експертите ни са достатъчно подготвени практически и на теория, за да са максимално полезни при тематични запитвания.
 

Обратно