Най-новите мъжки модни тенденции

Как да ги следваме

Както повечето неща в съвременния модерен свят, така и мъжката мода претърпява изключително динамични промени, които е трудно да следим, но по-долу ще изложим някои съвети за улеснение на процеса.

 

  1. В много от големите градове се провеждат различни мероприятия, на които можете да отидете. Там популярните дизайнери демонстрират новите си колекции и ще добиете представа за настъпващите изменения.
  2. Четенето на книги и списания, отразяващи подобни случаи, също са подходящи източници на информация. В интернет отново има свободен достъп до издания, отразяващи провеждащите се събития и анализиращи настъпилите изменения в сферата.
  3. Следенето на социалните медии е най-удобният вариант за проследяване, тъй като много агенции и издания присъстват в големите социални медии, където ще получите нужните Ви данни наготово.
  4. Много съвременни интернет-магазини също следят промените в бранша, за да предложат актуални за сезона продукти, а това за вас е още един източник на информация. Просто трябва да се абонирате за нюзлетъра на харесвания от вас магазин и периодично ще получавате мейли с новите продукти, достъпни за покупки. Ние в Teodor.bg също предоставяме подобна възможност.

 

Какво се промени за последната година в модата

Новите тенденции акцентират върху практичността, удобството и най-вече бруталността. По подиумите в Париж, Милано и Лондон ги няма зализаните прически и екстравагантни дрехи, тесните панталони и останалите атрибути. 

 

Дългата коса и брадата са вече предпочитани. Street style надделява и дизайнерите насочват вниманието към спортния стил. Съществуват трендове за тъмни дрехи и по-точно черни дрехи. Ако преди имаше строги изисквания към съчетанието на черното облекло, то вече нещата са по-свободни и индивидуални. Тоест, всеки сам определя външността си и това, което е подходящо за него. Както споменахме, комфорта и удобството стоят в основата. 

 

Стегнатите и прилепнали панталони се замениха с широките и удобни варианти, давайки свобода на движението. 

 

Цветовите гами от агресивно контрастни, станаха по-тъмни и строги, налагайки се предимно сивите и черни нюанси, понякога съчетани с някой дребен контрастен светъл елемент, като яката например при якетата. При нас в ТЕОДОР ще откриете огромна разнообразна гама от мъжка мода 2018, съответстващо на съвременните модни тенденции и то на най-добрите ТОП-цени! Очакваме Ви!

Назад към всички новини