Начини за връзване на шал

В настоящето ни видео представяме три актуални и много популярни варианта за връзване и сега ще ги опишем накратко:

  1. Изискан - поставете на врата си, като изравните двете висящи части надолу. Хванете едната и я преметнете назад, така че да застане на гърба Ви. Сега направете същото и с другия край, с което всъщност приключваме.
  2. Френски - той е много лесен и бърз за изпълнение. Събираме двата края заедно и ги премятаме през врата, при което ги прокарваме в образувалата се примка и стягаме до комфортно усещане, допълнително намествайки възела.
  3. Модерен - прехвърлете през врата, като едната страна остане да виси повече от другата. Сега по-дългата я прехвърлете още веднъж, за да се образува примка. Хванете единия край и го прехвърлете през примката, като направите същото и с другия.

Бихме искали да вметнем, че описаните по-горе начини най-добре се получават с правоъгален мъжки шал. Най-ясни ще Ви станат описаните варианти, ако изгледате докрай видеото.

Как се носи

При носенето трябва да определим, дали искаме да акцентираме върху шала и погледите да се “заковават” първо там или просто всичко да е в тон, така че да е неутрално. В първия случай е наложително, ако дрехите ни са в тъмен цвят, да използваме ярко контрастен, така че да се получи акцентът. Ако обаче искаме да хармонизираме облеклото си, избираме по-тъмен основен цвят и подбираме аксесоарите с лек различен нюанс.

Заповядайте в онлайн магазин Теодор, където ще откриете многообразие от разновидности и то на добри цени, с високо качество на изработката. Очакваме Ви!

Свързани продукти

Назад към всички новини