Мода при мъжките дънки

Мода при мъжките дънки

Модата всяка година се изменя в по-голяма или по-малка степен и настоящата няма да направи изключение. Това с пълна сила важи и за мъжките дънки, които отдавна са спечелили симпатиите на младите и по-възрастни хора, така че днес ще разберем актуалните за сезона разновидности и как правилно да ги комбинираме с отделните обувки и техните цветове.

Кои типове дънки са модерни

  • Според фигурата - към момента, сред младежите от 16 до 25 г. желани са моделите с накъсан ефект в областта на колената и бедрата. Мъжете над 30 години предпочитат класическите варианти с протъркан избелял ефект, но без накъсвания. При първата възрастова група се срещат и решения с широки крачоли, идващи от модата на рапа и уличния стил, но те са присъщи за слабите и стройни мъже. Пълните хора в никакъв случай не бива да прибягват към обемисти крачоли, защото те ще ги направят още по-безформени;
  • Кройки - ако сте нисък и с оформена фигура, то непременно трябва да заложите на Slim Fit варианта, поради вталения силует, който визуално Ви прави по-стройни в погледа на околните. Доста предпочитани ще си останат и Tailored Fit, защото те не са толкова силно вталени, като Slim Fit и позволяват носене от хора с не особено съвършени форми. Като цяло, през настоящата година по-актуални са Слим моделите, допълнително стеснени в долния си край.
Мода при мъжките дънки

ДЪНКИ ОТ ЛЕК ДЕНИМ МАТЕРИАЛ С ЕЛАСТАН

 

Цена: 109.99лв.

Дънки от памучен деним с еластан, подходящи за всякакви случаи.Цвят тъмно син.Втален силует.Закопчаване с метален цип.Копче и кабси меден оксид.Контрастни шевове.Контрастна кожена емблема лого над заден джоб.Бродерия лого на преден джоб.Моделът позира в размер 31.Продуктът се предлага в син цвят с тонални шевове и син цвят с контрастни шевове.

Преглед

Комбинация с различни видове обувки

С оглед на факта, че мъжките дънки са класическо облекло, подходящо за носене в домашни условия или при посещение на събития с неофициален характер, те се съчетават предимно с кецове и маратонки. Съвременните тенденции обаче позволяват употребата на леко официални обувки, като мокасините например. Ако обичате по-широка кройка, то със сигурност кецовете са най-удачния вариант за комбинация, а ако искате втален силует, заложете на маратонките.

Това е така, защото кецът е по-обемист и добре се вписва с по-широките крачоли, а маратонките са по-стандартни по форма. Същото важи и за мокасините.

Най-предпочитани цветове

В студените и хладни месеци, най-търсени са тъмните нюанси, като черното и тъмно-сивото. Те най-добре се съчетават с палтото, якето и пуловера. През лятото, мъжете залагат на светлите и ярки цветове, като най-желани ще са индиго полутоновете с акценти към синьото, както и тези с допълнителен прокъсан ефект.

Ако искате през лято 2019 да се представите в нова светлина с актуална визия, заповядайте онлайн в сайта на Теодор. Тук наистина ще се изумите от огромното разнообразие и достъпните цени. Нашите стилисти ще поговорят с Вас индивидуално, за да разберат предпочитанията Ви и да дадат адекватно решение. Разбира се, ставайки наш клиент, Вие ще можете да се възползвате от различни отстъпки и преференции, а също получавате и 14 дни срок да изпробвате новите си дрехи и ако не Ви харесват, да ги върнете.

Обратно