Мъжките жилетки НЕ са отживелица

Как може да се комбинира

Предимно се комбинира с дънки или анцуг и се използва в качеството на връхна дреха. Именно защото принадлежи към спортното облекло, най-добре се допълва с всички подобни от тази категория. Това са различните плетени блузи, пуловери, дънки и анцузи. Голяма част от предложенията са с вталена кройка и плътно прилягат по тялото. Предлагат се във всевъзможни цветове за да направите предпочитаният от Вас избор.При нас в ТЕОДОР има различни зимни модели с цип,без цип,вълнени и т.н.

 

Не е препоръчително да се съчетава с различни ярки цветове и да се експериментира с подобни комбинации, за да не се окаже, че приличате на шарен клоун. Успешна стратегия в тази посока е използването на един основен тъмен или светъл цвят и неговите нюанси. Нека разберем все пак, коя материя е предпочитана и най-издръжлива?!

 

Каква материя да изберем

Най-използвана е вълната, памука и кашмира, защото те са естествени и в тази връзка не предизвикват кожни раздразнения и алергии, за разлика от синтетичните си аналози. В същото време, добре абсорбират влагата и запазват кожата суха и осигуряват достатъчно естествено проветрение, елиминирайки възможността за развитие на опасни бактерии. Поради своята естественост, памукът и вълната са изключително издръжливи на механични въздействия и трудно се разтягат и деформират.

 

Допълнително, те максимално ефективно задържат телесната топлина и осигуряват невероятен комфорт в хладните дни. Цветът им не избледнява, дори и след десетки изпирания, запазвайки формата си от деня, в която сте купили дрехата.

 

Жилетки, които могат да бъдат част от официалното облекло

Нека сега насочим вниманието Ви върху едни по-специални модели, подходящи за комбинация с официалното облекло. Особеното при тях, е че имат наподобяваща официалните сака кройка, и при неофициални събития, могат да се обличат като заместител. Те изглеждат също толкова елегантни, имат широк V-образен ревер и се закопчават с копчета. Някои дори имат странични широки джобове, както техните оригинални аналози.

 

Успешно се комбинират с елегантни панталони и цялостния образ е страхотен. Подхождат за различни неофициални събития, улични събори и мероприятия, при излизания на заведение с приятели и т.н. За да разгледате нашите качествени предложения, посетете ни дори още сега онлайн на teodor.bg Тук Ви очаква:

  • най-доброто обслужване;
  • лесна и бърза комуникация с експерти консултанти за допълнителни запитвания и трудности при покупките;
  • най-достъпните цени и високо качество на изработката;
  • само фирмени продукти;
  • краткосрочни доставки из цялата страна.

 

Очакваме Ви!

Назад към всички новини