Колко чифта обувки са ни необходими?

Колко чифта обувки са ни необходими?

Всеки мъж е наясно, че в гардероба си би трябвало да има обувки от различен вид за един или друг случай. Нека разгледаме вариантите за отделните поводи и да видим колко чифта точно са ни нужни.

Какви видове мъжки обувки има

Към днешна дата пазарът е претрупан с различни видове, както по номерация и модели, така и по цветове и предназначение, а дори и дизайн. Нека разгледаме най-разпространените и предпочитаните:
  1. Всекидневни - това са тези, които мъжете носят целодневно. Например, маратонките преди ако се считаха предимно за спортни, то сега те може да влязат в категорията всекидневни. Такива също са сандалите, ботите, кецовете и т.н.
  2. Работни - Мъжките професии са доста разнообразни и в случай, че сте в сфера със специален гардероб, трябва да притежавате подобни варианти, отговарящи на условията на труд.
  3. Класически - те без съмнение са нужни на всеки мъж, без значение от възрастта му и социалния статут.
  4. Официални - носят се от хората, често посещаващи тържествени събития. На всеки в някакъв етап от живота му се налага да присъства на такова мероприятие.
  5. Спортни - хората от силния пол често обичат да спортуват за поддръжка на добра форма и тяло. Подобни са маратонките и кецовете.
 

Какви са ни необходими според случая

Нуждите от обувки са индивидуални и те зависят от начина ни на живот и работата. Ако често ходим на официални събития, изискващи строг тържествен дрескод, трябва да притежаваме от четвъртия тип. Ако обаче сме отдадени на спортните занимания, кецовете и маратонките са задължителни.
 
Всекидневните е препоръчително да присъстват в гардероба винаги, без значение от социалния ни статут. Те се използват от всички хора. Ако естеството на работа ни е такова, че извършваме хамалска или друга подобна дейност се предлагат специални модели, отличаващи се с висока якост и издръжливост на агресивна среда.
Колко чифта обувки са ни необходими?

ЧЕРНИ ОФИЦИАЛНИ ОБУВКИ С ЛАЗЕРЕН ЕФЕКТ

 

Цена: 219.99лв.

Обувки от 100% естествена кожа с лазерен ефект в комбинация с елемент гладка кожа.Термопластична полиуретанова подметка.

Преглед

Колко чифта е добре да имаме

Тук отново няма еднозначен отговор на въпроса и всичко зависи от това как сме структурирали живота си. Винаги обаче е добре да притежаваме поне по два чифта от най-използваните типове. Така се застраховаме срещу ненадейни скъсвания и отлепвания. Най-важното при отговора на въпроса е да се ръководите от индивидуалните си нужди и предпочитания.
 
Ако обаче изпитвате затруднения относно покупката, избора на модел или друго, свързано с предлаганите от нас стоки, не се притеснявайте ни най малко да ни потърсите, за да обсъдим заедно какво Ви е нужно и да предложим най-доброто решение.
 
В онлайн магазина TEODOR винаги актуализираме предложенията си в съответствие с новите модни трендове на пазара и постоянно съществува вероятност да срещнете нови стоки, предлагащи се на най-добрите цени, срещу най-доброто качество. Заповядайте, очакваме Ви!

Обратно