Кой е модния цвят за 2023 година?

Какъв цвят риза да изберем?

Един от най-мъжествените компоненти в облеклото на силния пол, е ризата. Изборът на нюанс за тази мъжка дреха е важен, защото именно той носи увереност, ярко излъчване и идентичност. Всичко зависи от визията, която искате да постигнете, а именно:

  • класическа – можете да се доверите на неутрални варианти, които са символ на класическата мъжка мода, а именно бяло, черно, графитено сиво. В мъжката мода семплите тонове на тази дреха отлично се комбинират с цялостен костюм или панталон в избрания цвят за 2023 година, а именно Viva Magenta 18-1750;
  • екстравагантна – ако искате да разчупите формалната си визия с нещо ново, различно и актуално предложение в света на мъжката мода, можете да се доверите на художествени и ярки предложения, като Viva Magenta 18-1750, розово, синьо, зелено, както и да следвате сезонната гама. Интензивните и екстравагантни компоненти се допълват отлично от по-изчистени и семпли дизайни, като едноцветни и неутрални панталони, сака, елечета и формални обувки. Ако искате друг цветен акцент, кърпичка или вратовръзка в тон Viva Magenta 18-1750 непременно ще ви помогнат да постигнете желания резултат.

Как да съчетаем правилно цветовете на официалните дрехи?

За да получите отличен формален външен вид, е важно да съчетавате внимателно нюансите на дрехите, които избирате. Класическата визия, включваща костюм от три или четири части, изглежда в пълен унисон чрез комбинация от подходяща риза и обувки. Ако изберете първият елемент да бъде поставен като акцент, в по-ярък и интензивен нюанс, то останалата част от облеклото трябва да бъде по-неутрална, за да се създаде баланс. Отличен начин да изпъкнете с модерен и същевременно елегантен облик, е да съчетаете риза или костюм в тон Viva Magenta 18-1750 с по-неутрални варианти.

Ако пък изберете тон на костюм, който е различен от класическата версия в черно, тъмносиньо или графитено сиво, трябва да подберете риза, аксесоари и обувки, които няма да пренаситят цялостната визия. Добра тенденция в света на мъжката мода е да се комбинира цветовия вариант на ризата с този на обувките, вратовръзката или кърпичката.

Кой цвят е на мода?

Модният свят откри своя цвят, който характеризира 2023 година и това е Viva Magenta 18-1750. Той представлява много ярък и интензивен вариант на пурпурното, който със сигурност ще ви помогне да изградите своето самочувствие чрез правилно подбрана визия, загатваща неговото присъствие. Вдъхновен от миналогодишния фаворит, който беше Very Peri, Viva Magenta 18-1750 със сигурност ще участва активно в колекциите на известните брандове през цялата година.

Въпреки интензивността си, този тон изглежда естествен и лесен за комбиниране с други цветови варианти. Той е символ на вътрешната сила, дързостта и смелостта да изразите себе си.

Назад към всички новини