Кои са предпочитаните типове пролетни мъжки якета

Черно кожено яке - универсалният избор

Мъжкото пролетно черно яке от естествена кожа винаги е било предпочитано от мъжете и то никога няма да излезе от актуалност в модните среди. Това се дължи на десетките му предимства като дълготрайност, красива външност и лесна поддръжка. С подобна връхна дреха за мъже винаги ще изглеждате добре, ще подчертаете мъжествеността си и няма как да останете незабележим от страна на женската част от населението.

 

Най-предпочитани са пролетните мъжки вталени спортно-елегантни модели до кръста, но не по-надолу, защото това позволява свободното ходене с ръце в джобовете на дънките. Кои са желаните цветове и как да ги комбинирате?

 

Тъмна или светлокафява кожа

Модните експерти съветват при избора на цвят за мъжко кожено пролетно яке да прецените нюанса спрямо цвета на косата си. Тоест, хората с тъмни коси е добре да заложат на кафявото, а тези със светли - на черното. Допълнителен елемент при избора на светлокафява кожа - яката да е черна и обратно - при тъмната, яката да е светла. Това ще я подчертае и ще допълни цялостния образ. 

 

При светли нюанси носенето на тъмни дънки е добър избор и обратното!.

Якета тип бомбер

Бомберите никога не слизат от модния подиум, въпреки че през годините претърпяха определени дребни промени, техните основни характеристики бяха съхранени и до днес. Този тип мъжки пролетни якета се характеризират с наличието на ластици на яката, ръкавите и отдолу. Това спомага за по-ефективното запазване на телесната топлина и съответно осигуряването на повишен комфорт в хладните пролетни вечери. Как обаче да правим отделните съчетания при оформянето на цялостния си аутфит?

Съвети за модни съчетания от TEODOR

Въпреки че кожените връхни дрехи за мъже изглеждат винаги стилно и модерно, те могат значително да развалят цялостния образ, ако не са съчетани правилно с останалото ни облекло. Ето няколко препоръки в тази посока от ТЕОДОР:

  • Пролетното мъжко кожено яке трябва да е единственото сред облеклото Ви изработено от кожа - с изключение на обувките;
  • Комбинацията с тениска и дънки при кежуал е доказана във времето и няма да Ви подведе в никакъв случай;
  • Носенето на класическата връхна дреха отлично се допълва с мъжка риза, но не и с вратовръзка при по-хладните дни.

Спазвайки тези три основни съвета със сигурност няма да се изложите в комбинацията на облеклото и ще изглеждате отлично. За други въпроси относно подбора и пазаруването от онлайн магазина на ТЕОДОР, свържете се с нас!

Назад към всички новини