Бихме искали да Ви уведомим, че съобразно почивните дни, пратките се очаква да закъснеят. Весели празници!

Кои са най-добрите обувки за пролетта

Кои са най-добрите обувки за пролетта

Мъжките пролетни обувки трябва да са ни удобни и да позволяват добрата вентилация във вътрешността за да се избегне запарването на крака. Ето защо е нужно да знаем как да ги избираме и кои са целесъобразни за сезона.

Какви обувки са подходящи за пролетта

Новите модели вече станаха значително по-високи, обхващайки дори глезена. Те все още са подходящи за носене с дънки и панталони. Трябва да имат малки и големи перфорации, спомагащи за преминаването на свежия въздух през вътрешността. Това най-вероятно ще се хареса на хората и ще остане на мода дълго време.
 
Трендовете тази пролет като чели клонят към появата на по-ярки и цветни модели, създавайки предпоставки за избор на всякакви контрастни варианти. Те разбира се биха се комбинирали добре с тъмно облекло и ярки аксесоари - колана и часовника например.
 

Как да изберем

Изборът се основава на няколкото критерия, описани накратко по-долу:
  • Материалът - от него зависи дълготрайността. Препоръчителни в случая са кожата или ленът. Комбинацията от двата също е добро решение. Ленът е един от най-актуалните текстилни материали;
  • Цветът - тук имаме широк обхват на избор както от класическите нюанси, като черното и сивото, така и от контрастни варианти от рода на червеното, оранжевото, жълтото и т.н. Необходимо е все пак точната селекция да се вписва с разцветките на останалото облекло;
  • Подметката - добре е тя да бъде изработена от естествен еластичен каучук, който да е достатъчно гъвкав за да издържи по-дълго при всекидневно носене;
  • Точният номер - за да сме уверени, че кракът ни ще пасне точно и ще можем да се насладим на комфорта от носенето е нужно предварително да сме наясно с номерацията ни. Ако не я знаете, то измерете с линия дължината на ходилото си и при поръчката се поинтересувайте за съответствието на отделните номера с размера на крака;
  • Качеството на изработката - прегледайте шевовете и лепените части. Не бива да има стърчащи и хлабави конци, както и наченки на разлепване;
  • Комфорта - той е най-важният за да се чувствате добре при ходене или тичане. Обуйте предварително и направете две три крачки. Не бива да чувствате пристягане и болка.
Кои са най-добрите обувки за пролетта

СПОРТНИ ОБУВКИ С КОНТРАСТНА ГАРНИТУРА

 

Цена: 139.99лв.

Кецове от 100% естествена кожа, подходящи за пролетно летния сезон.Цвят тъмно син.Гарнитура на задна част в контрастен цвят.Украсителни зик заг тигели.Контрастни връзки.Комфортна шита подметка от термо пластична гума.Продуктът се предлага в черен,тъмно син,бял и светло син цвят.

Преглед

Какво е важно да знаем

Най-важното е как да поддържаме новите си мъжки обувки така, че те да изглеждат като нови още дълги години. Процедурата не е сложна или скъпа. Нужно е просто редовно да ги почистваме от мръсотията и да ги третираме с подходяща боя, която ще съхрани материала им мек и еластичен, поддържайки външността свежа и красива.
 

Защо да изберете TEODOR

Защото ценим имиджа си на пазара и се стараем да предлагаме само най-висококачествените продукти на най-добрите цени в бранша. Приготвили сме доста изгодни оферти за клиентите си, а за лоялните такива е достъпна специална програма за участие с допълнителни привилегировани намаления.
 
В онлайн магазина TEODOR дори Ви очакват експерти в областта, с които можете напълно безплатно през работно време да се консултирате допълнително за прецизна покупка. След съвет с тях дори намалявате риска от погрешно подбран размер и номер и излишно губене на време за връщане и подмяна, така че потърсете ни. Очакваме Ви!

Обратно